Ženy počas sexu stonajú a vzdychajú z rôznych dôvodov. Pozrite sa, ktoré to sú.dreamstime
StoryEditor

Prečo ženy pri sexe stonajú? Dôvodom nemusí byť len rozkoš a spokojnosť, ale aj niečo iné

25.02.2023, 17:00
Vzťahy

V mnohých filmoch ženy kričia počas sexu od rozkoše, najmä keď sa blíži vyvrcholenie. Muži si potom v realite myslia, že keď ich partnerka pri dosiahnutí orgazmu nezakričí, pravdepodobne sa jej to nepáčilo. Mali by ste však vedieť, že ženské stonanie nemusí značiť len rozkoš a spokojnosť, ale aj niečo iné. Prečo teda ženy pri sexe hlasno stonajú?

Hlučné milovanie nemusí hneď znamenať dobré milovanie. Totiž, za zvukmi v posteli sa vždy nemusí ukrývať len vášeň a spokojnosť. Pozrite sa, z akých dôvodov ženy počas sexu stonajú či kričia, no muži držia väčšinou jazyk za zubami.

Vzdychanie zo slasti

Prvým a najčastejším dôvodom, prečo ženy pri sexe stonajú, je nepochybne radosť a slasť. Možno aj ani vy nepatríte k najtichším milenkám a to partnera rozhodne teší. Zmyselné vzdychanie ho totiž utvrdzuje, že po sexe túžite, užívate si jeho dotyky a láskanie.

Skvelý prostriedok uvoľnenia

Bývate často v strese a napätí? Ako sa v takýchto chvíľach uvoľňujete? Keďže ako ženy vediete hektický život a len málokedy sa dokážete dostatočne uvoľniť počas pár chvíľ predohry, pravdepodobne si pomáhate stonaním. To vás odvádza od nechcených myšlienok, znižujete si tým stres a podporujete pokoj.

image

Ženské stonanie môže byť prostriedkom uvoľnenia.

dreamstime

Snaha o rýchlejšie ukončenie sexu

Mužov nevzrušuje len to, čo vidí, ale aj to, čo počuje počas sexu. Ak žena nemá veľmi chuť na sex alebo sa jej akt nepáči, použije trik, ktorého hlavným motívom je urýchlenie alebo ukončenie sexu. Áno, niektoré ženy vzdychajú a stonajú len preto, aby ich partner dospel k orgazmu o čosi skôr.

Stonanie ako reakcia na bolesť

Stačí zlý pohyb, silnejší stisk či nedostatočná lubrikácia a nepohodlie je na svete. Potom sa väčšinou ozve ostré zastonanie ako reakcia na bolesť. Lenže takýto zvuk môže byť pre mužov ľahko zameniteľný s iným, príjemnejším dôkazom rozkoše. Možno aj preto im nemožno zazlievať, že pokračujú aj napriek tomu, že sa žene ústa skrivili bolesťou. 

Spôsob komunikácie

Komunikácia je tak ako vo vzťahu, tak aj v sexe veľmi dôležitá. Keď sa vám páči, čo partner robí, začnete ho povzbudzovať stonaním a zároveň riadite jeho kroky. Ak naopak zostanete ticho, vie, že to musí skúsiť inak alebo na inom mieste. Rovnako tak môže podľa vašich zvukov pritvrdiť či rýchliť, keď sa začnete blížiť k orgazmu. Stonanie či vzdychanie je jednoducho spôsob komunikácie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
11. apríl 2024 00:40