V týchto filmoch nie je núdza o príťažlivé mužské telá.instagram/magicmikemovie
StoryEditor

Filmy, v ktorých nie je núdza o mužné telá: Potešia vaše oči a dostanú vás do varu

24.02.2023, 17:00
Životný štýl

Neviete, čo pozerať? Pripravili sme si pre vás niekoľko tipov na filmy, ktoré potešia najmä vaše oči. Muži v nich sú jednoducho neodolateľní. Či už si vyberiete sexi striptéra, charizmatického podnikateľa, beznádejného romantika alebo historického bojovníka, po vzhliadnutí týchto filmov budete nabité erotikou, romantikou a vášňou.

Víkend je tu, vám sa nikam nechce, no túžite si pozrieť niečo naozaj dobré? Naberte si pohárik vína, pohodlne sa usaďte a pustite si jeden z týchto filmov, v ktorých nájdete poriadne horúce scénky s obnaženými mužskými hrudníkmi, ale aj romantiku v posteli s nádychom vášne a vzrušenia. Vďaka týmto filmom sa vám zvýši tep a rozprúdi krv v žilách.

Spaľujúca vášeň

Síce je tento film o čosi starší ako ostatné, stojí za to vidieť Toma Cruisa v hlavnej úlohe ako bohatého lekára, ktorého podvedie manželka. Kvôli žiarlivosti prežije malú sexuálnu odyseu a prostredníctvom svojho priatelia prenikne na tajnú orgiu. Sex, túžba, napätie a vášeň sú základnými motívmi celého filmu.

Bláznivá, zatratená láska

V podstate je úplne jedno, o čom je a aký dobrý je film Bláznivá, zatratená láska, pretože sa v ňom objaví herec Ryan Gosling bez trička. Vo filme hýri vtipom, sexappealom a šarmom, na čo balí jednu ženu za druhou. Túto príjemnú romantickú komédiu a Ryana ako lámača ženských sŕdc či milovníka jednoducho musíte vidieť.

Láska a iné závislosti

Neobvyklý príbeh predajcu Viagry v podaní sympatického herca Jakea Gyllenhaala takisto stojí za pozretie. Jamie nemal nikdy núdzu o pozornosť nežného pohlavia, no doposiaľ nedokázal prejaviť skutočné city. Všetko sa však zmení, keď do jeho života vstúpi Maggie, ktorú si zahrala herečka Anne Hathaway. Tento film je plný sexuálnej túžby, ale aj ukážky toho, ako sa súčasné páry snažia udržať vzťah len na sexuálnej rovine. Napokon, bude to práve mužská polovica, ktorá začne túžiť po plnohodnotnom vzťahu.   

Magic Mike

Na tomto zozname rozhodne nemôže chýbať film Magic Mike, ktorý vyzerá ako neškodný, no dokáže rozprúdiť krv v žilách nejednej z vás. Sexi Channing Tatum zobrazuje hlavného hrdinu Mikea ako striptéra. Možno ste to nevedeli, no kým sa tento krásavec stal známym, skutočne pôsobil ako striptér. Takže sa nebojte, že by vo filme išlo len o nejaké hranie. Okrem neho sa pripravte aj na porciu iných samcov, ktorých telá potešia najmä vaše oči.

 

Thor

Ak patríte medzi fanúšičky marveloviek, zrejme tajne milujete aj austrálskeho lámača sŕdc, Chrisa Hemswortha. Pri pozeraní filmu Thor síce budete hltať dej, ale rovnako tak vám nemôže uniknúť, že nie nadarmo bol Chris v roku 2014 podľa ankety magazínu People vyhlásený za najviac sexi žijúceho muža.

365 dní

Pri sledovanú 365 dní sa vám zahmlia okuliare a zrýchli tep. V tomto poľskom erotickom filme hrá hlavnú úlohu Massimo, ktorý unesie Lauru. Tvrdí jej, že za dobu 365 dní sa do neho zamiluje. Okrem erotických scén a prekrásnych tiel môžete preskúmať otázku dominantných a submisívnych rolí v posteli.

Láska prechádza žalúdkom

Keď sa povie Španielsko, rozhodne si predstavíte slnko, palmy, nekonečné pláže a lahodné jedlo. A keď si k tomu pripočítate príbeh Sofie, najlepšej kuchárky na svete, ktorej pomohli k tomuto prestížnemu oceneniu dokonca dvaja muži, rozhodne sa máte na čo tešiť. Očarí vás skôr pokojný Andalusan Paco Leon, alebo divoký Madriďan Alfonso Bassave? Príbeh, v ktorom budete obdivovať dvoch alfa samcov, ktorí sa namiesto boja nakoniec spoja pre dobrú vec, je plný zvratov a erotického napätia.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 14:52