Dajte sa s partnerom na sexuálnu výzvu. Verte, že neoľutujete.dreamstime
StoryEditor

Sedemdňová sexuálna výzva: Ak vydržíte do konca, váš milostný život sa zmení na nepoznanie

04.02.2023, 19:00
Vzťahy

Nedávajte si výzvy len v cvičení či zdravom stravovaní, ale aj v intímnom živote s partnerom. Totiž, sex je u mnohých z vás v katastrofálnom stave. Za tento stav môže najmä práca, stres, nedostatok času či neustále naháňanie sa. Skúste to zmeniť vďaka sedemdňovej sexvýzve, ktorá okorení vaše posteľné radovánky a zmení zaužívanú rutinu.

Unáhlený životný štýl, pracovné povinnosti, stres či nezaplatené účty sa vedia odzrkadliť aj vo vašom intímnom živote s partnerom. Na sex už nemáte dostatok času, chuť alebo ste sa dostali do rutiny, z ktorej nie a nie von. Nebojte sa, našli sme pre vás riešenie. Skúste si dať s partnerom sedemdňovú sexuálnu výzvu. Tá spočíva v tom, že si sex doprajte každý deň po dobu celého týždňa. Zabudnite však na klasiku a okoreňte posteľné radovánky niečím novým. Takto by mala vyzerať vaša sexvýzva.  

Prvý deň

Praktizujete s partnerom ranný sex? Pravdepodobne už dlhý čas nie. Skúste si preto nastaviť budík o čosi skôr a užite si príjemné maznanie s milovanou osobou, ktorá ešte oddychuje vo vyhriatej posteli. Pomaly partnera zobuďte a snažte sa ho pripraviť na prichádzajúcu dávku vzrušenia. Verte či nie, do práce sa vám pôjde omnoho ľahšie a počas celého dňa budete pozitívne naladené.

image

Ranný sex vás naladí a zlepší celý deň.

dreamstime

Druhý deň

Ak máte nejaké vysnívané miesto, kde by ste to s partnerom chceli robiť, choďte do toho. Či už to bude milovanie pod holým nebom, v skúšobnej kabínke alebo niekde vo vode. Takisto si môžete nájsť nové miesta vo vašom byte alebo dome, ako je napríklad kuchynský stôl či podlaha v predsieni. Nezabudnite na nové polohy a daný okamih si užite naplno.

Tretí deň

Na tretí deň si zaobstarajte alebo vytiahnite zo skrinky nejaké dávno zabudnuté sexuálne hračky, s ktorými budete s partnerom predlžovať sexuálne napätie a zažijete tak v posteli nezabudnuteľný zážitok. Či už to bude vibrátor, putá, opasok alebo bičík.

 

Pokračovanie na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:58