Pár otázok vám ukáže, aký pevný je váš vzťah.dreamstime
StoryEditor

Preverte si silu vášho vzťahu vďaka týmto otázkam! Dokážete ich zodpovedať všetky, alebo niektoré informácie vám jednoducho unikli?

19.01.2023, 10:00
Vzťahy

Vzťahové otázky patria medzi tie najkomplikovanejšie, rovnako, ako vzťahy samotné. Niekedy sa cítite byť na vrchole, inokedy to vo vašom vzťahu ide dole vodou. Deje sa to v každom vzťahu, bez rozdielu. Ak však chcete vedieť, aký pevný je váš vzťah, položte sami sebe nasledujúce otázky. Na otázky rozhodne nebudete odpovedať len jednoslovným áno či nie, práve naopak. Vyžadujú od vás trošku zaloviť v pamäti a preveriť, ako veľmi vášho partnera vnímate.

7. Strach

Strach je všade prítomný a to aj vo vzťahoch. Je dôležité o nich vedieť. Možno vďaka tomu, že o partnerovom strachu, alebo strachoch budete vedieť, budete mať oveľa väčšie pochopenie pre jeho reakcie. Možno za jeho činmi, ktoré vy vyhodnocujete negatívne, je len strach z toho, že o vás príde, že príde o zamestnanie, že nebude vedieť uživiť rodinu. Každého ťaží niečo iné a je fajn vedieť, čo to je.

8. Detstvo

Aj otázkami a odpoveďami ohľadom detstva si hlavne na začiatku vzťahu prejde každý pár. Pamätáte si, čím chcel váš milý byť keď bol malý? Práve to, že si v pamäti udržiavate aj takéto maličkosti, ktoré ste preberali hlavne počas prvých týždňov randenia vraj dokážu veľa napovedať o tom, ako vám na partnerovi záleží. 

9. Nakupovanie

Kým niekto považuje za veľký nákup čokoľvek nad päť položiek, pre iného aj desať kusov potravín v nákupnom košíku neznamená nič. A ako to má váš partner? Čo je pre neho ešte malý nákup a čo už naopak považuje za veľký rodinný nákup. Viete to? Alebo vám tento detail unikol?

10. Sex

Aj otázka sexu je v tomto prípade úplne primeraná. Viete, akú frekvenciu váš partner potrebuje, alebo chce? O vzájomných potrebách aj v tomto smere by ste mali vedieť. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 19:52