Už ste skúšali túto sexuálnu techniku?dreamstime
StoryEditor

Spanking nie je vo svete sexu nič nové? Praktizujete ho aj vy a ak áno, aké pravidlá platia u vás?

18.01.2023, 15:00
Vzťahy

Stretli ste sa už niekedy so sexuálnou praktikou zvanou spanking? Alebo ju dokonca doma sami praktizujete? Potom nezabudnite na dodržiavanie základných pravidiel! Stačí troška nepozornosti, alebo sa necháte uniesť vzrušením a hneď máte po zábave.

Spanking pochádza z anglického názvu a je to v podstate výprask, ktorý je súčasťou sexu a vašich erotických (predo)hier.

Sexi bitka

Spanking je medzi pármi pomerne obľúbenou súčasťou ich sexuálnych hier. Prikláňajú sa k nemu najmä tí, ktorí sa v posteli jednoznačne delia na dominantných a submisívnych. A údajne, kto so spankingom raz začne, už si bez neho sex nevie predstaviť. Na začiatok sa pri spankingu odporúča použiť len ruky, keďže pomocou nich viete najlepšie odhadnúť silu úderu. Potom si treba pre vzrušenie v tomto smere zaobstarať erotické pomôcky.

image

K spankingu môžete využiť aj sexuálne pomôcky.

dreamstime

Ktorá časť tela znesie najviac?

Čo sa začiatočníkov týka, mali by byť obozretní aj pri tom, kam svoju ruku či pomôcku nasmerujú. Kým niektoré časti tela toho zvládnu naozaj veľa, s inými to už taká pohoda byť nemusí. Azda najodolnejší je zadok a to nielen vďaka svalom, ale aj tukovému tkanivu.  Na zadku sa môžete naozaj odviazať bez toho, aby hrozili hoci aj počas vašich začiatkoch nejaké ujmy na zdraví. Pokojne použite ruky, „plácačky“, bičíky. Fantázii sa medze nekladú. Jediné mantinely by vám mal dať váš partner. A keď sme už pri tom, vopred sa s nim na nich dohodnite. Pod vplyvom vzrušenia totiž možno nebudete schopní vnímať, ak sa vám partner bude snažiť naznačiť, že už stačilo, že ho niečo bolí, alebo mu je to nepríjemné. Dohodnite si signál, ideálne slovo, ktorý nenaruší priebeh sexuálnych hier, no zároveň ho partner hneď zaeviduje.

Prsia

Prsia sú určite najmä pre mužov symbolom ženskosti a táto časť tela ich priťahuje. Ak chcete dostať aj cez ne, prípadne cez hrudník či brucho, treba k tomu nie len obozretnosť a dostatočné skúsenosti, ale aj istú mieru citlivosti. Táto oblasť totiž patrí k tým, kde môžete napáchať pomerne dosť škôd. Stačí chvíľa nepozornosti, alebo nešikovnosť a pomliaždeniny orgánov pri silnejšom údere na seba nenechajú dlho čakať.

image

Bičík, trstenica či ruka? Čo preferujete vy?

dreamstime

Intímne oblasti

Pussy spanking je síce trošku nebezpečný, no aj on má svojich priaznivcov. Bitka ženských pohlavných orgánov by však tiež mala byť v prvom rade o tom, aby ste dobre zacielili úder a tiež o vhodnej pomôcke. V tomto prípade by ste ťažké palice a bičíky mali odložiť bokom a zvoliť radšej niečo, čo nespôsobuje príliš veľkú bolesť. Bičíky so strapcami z flexibilnejších materiálov, ktoré nie sú príliš tvrdé, alebo „plácačky“ s podlhovastým ukončením, spôsobia partnerke tú správnu rozkoš.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 18:22