Majte skvelý vzťah aj po rokoch.dreamstime
StoryEditor

Chcete byť pre svojho partnera atraktívna aj po rokoch? Takto to dosiahnete

12.03.2023, 15:00
Vzťahy

Vzájomná príťažlivosť po rokoch už nie je tým čím bývala na začiatku vášho vzťahu. No nie je až také náročné zostať pre partnera rovnako atraktívna ako kedysi. A verte či nie, ak dodržíte tieto rady, nielenže sa budete vašej polovičke páčiť, ale rozhodne vás za žiadnu cenu neopustí.

Nič nie je zadarmo. A fungujúci vzťah už vôbec nie. A aj to, aby ste boli stále v top forme vás bude niečo stáť.

Stále atraktívna

Mnoho žien po vstupe do manželstva prepadne starostlivosti o domácnosť, partnera a deti natoľko, že im už neostane žiadny čas na seba. Návštevy kaderníka sú zabudnuté v dávnej minulosti. Kozmetičku vaša pleť nevidela už roky a manikúra? Tak to je luxus, na ktorý si mnohé dámy nenájdu čas nikdy. Samozrejme, že nie je všetko o kráse a váš partner na vás iste ocení iné kvality a nebude riešiť to, že máte o pár kíl naviac a už dávno nie ste tá krásavica ktorou sa pýšil. Starať sa o seba by ste sa mali v prvom rade kvôli sebe samej, aby ste sa dobre cítili. No aj váš partner iste ocení, keď vás uvidí upravenú. A to nie len príležitostne.

Stále aktívna

Pre mužov sú oveľa atraktívnejšie samostatné a aktívne ženy, ktoré majú okrem neho a rodiny aj svoje vlastné aktivity a záujmy. Nezabudnite tak v kolotoči bežných povinností ani samé na seba. Určite sa to bude vášmu partnerovi páčiť viac, ako vidieť vás stále medzi štyrmi stenami čakajúc na to, aký program kto vymyslí.

Stále sebavedomá

Sebavedomé ženy priťahujú mužov ako magnet. Buďte si vedomá svojich kvalít a za žiadnu cenu svoje vlastné ja nepodceňujte. Nevadí, že práve nie ste v tip – top forme. Na sebavedomí nech vám to rozhodne neuberie. Neustále žiadať partnera o komplimenty a podceňovať sa nie je ani milé ani sexi. Komplexy nie sú tým, čím si partnera pri sebe udržíte.

Nepodozrievajte

So sebavedomím úzko súvisí aj žiarlivosť. Vyhnite sa žiarlivostným scénam a tiež upodozrievaniu vášho partnera. To, že prišiel trošku neskôr z práce ešte nič neznamená. Rovnako, ako nič zlé nevyplýva z toho, že chce tráviť svoj čas aj s priateľmi. Každý predsa potrebuje aj slobodu. A tým, že sú vo vzťahu by o ňu rozhodne nemali prísť. Ak ju partnerovi doprajete, bude vás na rukách nosiť. Hysterická žena je totiž to posledné po čom muži túžia.

Nech je pre vás „PÁNOM BOŽSKÝM“

Muži priam bytostne potrebujú vašu pozornosť a lásku. Dajte mu všetko čo potrebuje. Ukážte mu, aký je pre vás dôležitý a ako veľmi ho milujete. Dajte mu najavo, že je pre vás výnimočný a chváľte ho. Oceňte všetko čo urobí. Vás tieto milé slová nebudú nič stáť, no jeho ego bude absolútne spokojné. A to sa odrazí aj na vašom vzájomnom spolužití.

Dokonalá milenka

Má váš partner tajné sexuálne priania? Ukážte mu, že aj po rokoch ste prístupná skúšať v posteli doposiaľ nepoznané. Kúpte si sexi kostým, alebo erotické hračky ktoré spestria váš sexuálny život. Ak vo vás bude mať váš partner nie len skvelú ženu, matku či kamarátku ale aj milenku, nebude mať dôvod loviť v iných vodách.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. apríl 2024 19:47