Pár otázok vám ukáže, aký pevný je váš vzťah.dreamstime
StoryEditor

Preverte si silu vášho vzťahu vďaka týmto otázkam! Dokážete ich zodpovedať všetky, alebo niektoré informácie vám jednoducho unikli?

19.01.2023, 10:00
Vzťahy

Vzťahové otázky patria medzi tie najkomplikovanejšie, rovnako, ako vzťahy samotné. Niekedy sa cítite byť na vrchole, inokedy to vo vašom vzťahu ide dole vodou. Deje sa to v každom vzťahu, bez rozdielu. Ak však chcete vedieť, aký pevný je váš vzťah, položte sami sebe nasledujúce otázky. Na otázky rozhodne nebudete odpovedať len jednoslovným áno či nie, práve naopak. Vyžadujú od vás trošku zaloviť v pamäti a preveriť, ako veľmi vášho partnera vnímate.

4. Vajíčka na niekoľko spôsobov

Viete odpovedať na otázku, na aký spôsob má rád váš partner upravené vajíčka? Že na tom predsa nemôže stáť vzťah? Lauren tvrdí, že opak je pravdou, a táto zdanlivo jednoduchá otázka vám dá jednoznačnú odpoveď, ako dobre svojho partnera poznáte. 

5. Na zdravie!

Ďalšou z otázok, ktoré v tomto malom dotazníku môžete nájsť je otázka ohľadom alkoholu a to, aký drink by ste svojmu partnerovi pri návšteve baru objednali. Možno by bol váš partner veľmi prekvapený, ak by ste jemu, ako milovníkovi vína objednali čapované pivo.

6. Stresové situácie

Viete, ako váš partner reaguje v situáciách plných stresu? Aj to je jedna z dôležitých otázok. Nielenže vypovedá o tom, že presne viete, ako sa vaša polovička v takýchto chvíľach správa, ale v neposlednom rade tým pádom viete aj vyhodnotiť, či je, alebo nie je práve v strese.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 12:56