Šťastný vzťah musí mať pevných hneď niekoľko pilierov.dreamstime
StoryEditor

Chémia je síce dôležitá, no aby váš vzťah fungoval aj po rokoch potrebujete ešte niečo viac

03.06.2023, 14:00
Vzťahy

Zrejme počas života každý z vás zažil takú tú lásku ktorá vám nasadila najskôr ružové okuliare a potom jednu ranu za ranou. Lásku o ktorej pochybovalo celé vaše okolie, odhovárali vás od nej no vy jediní ste jej verili. Veď viete ako to chodí, počas obdobia kedy ste do seba bezhlavo zamilovaní niektoré veci prehliadate a iné si idealizujete.

Ak vám to zdravý rozum dovolí, všímajte si signály ktoré vám povedia viac o tom, či je tento konkrétny partner tým pravým na život. Na život ktorý bude pokračovať aj po tomto ošiali plnom lásky a zatmenia mozgu.

Rodina a sociálne zázemie

Ak pochádzate z fungujúcej rodiny a váš partner naopak z rozvedenej, pre váš vzťah to nemusí byť žiadnym ukazovateľom. Zrejme videl vzorce správania ktoré vy síce nepoznáte, no nie je nikde napísané, že sa to odzrkadlí aj na vašom vzťahu. Čo je však dôležité je to, z akého prostredia pochádza. Ak sú vaše svety úplne odlišné, zrejme sa to odrazí aj na vašich zvykoch, návykoch a na všetkom čo v živote robíte. Ani to však nedáva vášmu vzťahu červenú. Budete sa však musieť snažiť o niečo viac aby ste svoje svety navzájom prepojili a pochopili. Ale, kde je vôľa, tam je cesta.

Priatelia

Vaša rodina a priatelia vás poznajú. Hoci sa hovorí, že nikto nevie lepšie čo potrebujete než vy sami, pravda je taká, že počas toho ako ste po uši zamilovaní vám môžu niektoré detaily o vašom partnerovi unikať. Všímajte si teda ako vaši priatelia reagujú na novú známosť a rovnako buďte vnímaví aj voči tomu ako ona či on reagujú na nich. Pre váš budúci vzťah je veľmi dôležité aby si váš partner rozumel tak s vašou rodinou ako aj priateľmi.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 14:50