Venušine guličky budú vašou obľúbenou pomôckou.dreamstime
StoryEditor

Venušine guličky: sexuálna hračka pre začiatočníčky aj pokročilé

13.01.2023, 15:00
Vzťahy

Hľadáte ideálnu sexuálnu hračku, ktorú budete môcť použiť kdekoľvek a kedykoľvek? A samozrejme takú, ktorá vo vás prebudí chuť na sex a sľubuje neskutočné zážitky? Venušine guličky budú pre vás tou správnou voľbou.

Stimulácia k extra chuti na sex nikdy nie je na škodu. Práve naopak. Zvýšený sexuálny apetít oceníte nie len vy, ale aj váš partner.

Zaručená rozkoš

Venušine guličky sú erotickou pomôckou, ktorá by nemal chýbať v šuplíku žiadnej ženy, ktorá túži po rozkoši a nevšedných sexuálnych zážitok. Venušine guličky môžu mať rôzne podoby, no najčastejšie sa môžete stretnúť s dvomi guličkami, ktoré sa nachádzajú pár centimetrov nad sebou a sú spojené šnúrkou, prípadne iným materiálom z ktorého sú vyrobené.

Dokonalé vibrácie

Práve v guličkách sú ukryté ďalšie menšie guličky, ktoré sa vo vnútri rozhýbu pri pohybe. Chuť na sex si tak môžete navodiť počas prechádzky či upratovania. Tie odvážnejšie z vás si dokonca malé tajomstvo môžu pokojne zobrať aj do práce, alebo inej spoločnosti. Ktovie, čo si okolie bude myslieť o vašom spokojnom výraze. Možno by to stálo za malý experiment, čo poviete?

Cvičenie panvového dna

Venušine guličky však majú aj ďalšie pozitívne účinky a to predovšetkým posilňovanie panvového dna. To ocenia najmä tie z vás, ktoré majú napríklad po pôrodoch problém s únikom moču. Rovnako ich môžete využiť pri precvičovaní Kegelových cvikov, ktoré sú pre vaše sexuálne zdravie ideálnou voľbou.

Veľkosť guličiek

Tak čo milé dámy, necháte sa nahovoriť na Venušine guličky a vyskúšate ich na vlastnej koži? Potom by ste mali vedieť, že alfa a omega je vybrať si správnu veľkosť. Ak máte širšie panvové dno, čo môže byť napríklad po spomínaných pôrodoch, potom by ste mali na začiatok siahnuť po väčších guličkách. Tie menšie by vám totiž vypadávali. A to už by bol potom iný zážitok!

Pozor na alergie

Ďalšou vecou, ktorú by ste mali brať do úvahy je, z čoho sú guličky vyrobené. Ak trpíte nejakými alergiami, buďte pozorné, aby ste si nezarobili chvíľkovou rozkošou na prúser, ktorý potom budete riešiť ďalšie mesiace. Ideálne sú guličky zo silikónu, ale spoľahnúť sa môžete aj na tie zo skla. Sklo je pevné a zároveň vám vďaka správnej starostlivosti vydrží roky.

Užite si to

Začiatočníčky by aj napriek prípadnej odvahe mali túto erotickú pomôcku prvých párkrát skúsiť doma, aby si nespôsobili napríklad stres z vypadávania guličiek na verejnosti. Pri zavádzaní guličiek použite menšie množstvo lubrikantu. Pohodlne si ľahnite a zdvihnite jednu nohu hore, aby boli svaly panvového dna dostatočne uvoľnené. Následne guličky zaveďte hlboko do pošvy a bežte ich rozvibrovať, nech si to užijete čo najlepšie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 17:23