Čo tak svojmu partnerovi pošepkať do ucha niečo sexi?dreamstime
StoryEditor

Neslušný slovník pri sexe? Pošepkajte svojmu partnerovi pár nemravných slov, uvidíte, že sa vám to vyplatí

17.01.2023, 15:00
Vzťahy

Povedal vám partner pri sexe pár nemravných slov, ktoré vás tak trochu zaskočili? Prekvapenie však častokrát v zapätí vystrieda vzrušenie. A čo je ešte zaujímavejšie, dirty talk sa stáva pre mnohých návykový a v posteli ich inšpiruje.

Je tu však veľmi tenká hranica toho, čo je ešte v poriadku a čo naopak môže túžbu skôr zabiť, než ju podporiť. Tu je pár rád ako na to, aby bolo pár expresívnych výrazov vzrušujúcich.

Bez zábran

Ak sa ocitnete v posteli s partnerom ktorému dôverujete, môžete sa absolútne uvoľniť a dovoliť si nahlas povedať to, čo si myslíte, alebo vám práve beží hlavou. Nemusí ísť vždy len o vulgarizmy, ktoré vám trošku spestria sexuálny život. Ide aj o to, vedieť komunikovať svoje pocity a potreby bez toho, aby ste si museli dávať pozor na jazyk. K neslušnému slovníku sa hodia aj hračky, ktoré v posteli ocenia obaja z partnerov.

Píšte si

Ak chcete do svojho života vniesť vzrušenie, pošlite svojmu partnerovi pár pekných slov počas dňa. Možno ho šteklivá sms-ka zastihne na porade či na káve s kolegami. Môžete si byť sto percentne isté, že tentokrát sa bude domov ponáhľať a nič nebude silnejšie, ako jeho túžba po vás.Rovnako ho môžete trošku povzbudiť telefonátom. Buďte nemravná a konkrétna. Podrobne mu povedzte, čo ho dnes večer čaká. Bude to skvelá predohra.

Základy nemravného slovníka

Mimochodom, poslať tieto slová pomocou sms či prostredníctvom iného komunikačného kanála je pre mnohých ľudí oveľa jednoduchšie, ako povedať ich zoči voči. Veď viete ako to chodí – „papier znesie všetko“ a platí to aj pre displeje telefónov. Ak vám teda chýba odvaha a guráž, no radi by ste svoj slovník predsa len obohatili o pár slovíčok tohto charakteru, napíšte ich. Časom si zvyknete a ako pri všetkom, aj v tomto prípade budete iste chcieť prejsť do ďalšieho levelu, čo je v tomto prípade priama komunikácia. Táto forma je často využívaná napríklad aj pármi, ktoré majú vzťah na diaľku.

Držte sa týchto pravidiel

Dirty talk je predovšetkým o tom, aby ste jasne a bez zábran partnerovi dali najavo, čo v posteli preferujete. Ale pozor, aj toto má isté pravidlá a niektoré slová sú neprípustné, najmä nadávky. Ak však po niečom takom v posteli túžite, povedzte to svojej polovičke otvorene. Rovnako mu povedzte, ak je niečo pre vás už príliš, aby vo vás nezabilo túžbu a vášeň, ak vás váš drahý nazve cundrou či štetkou. Urážky či ponižovanie tiež nemajú v posteli miesto skôr, než to druhá strana odsúhlasí. Pokojne si zaobstarajte aj nejaké kostýmčeky. Ak budete prezlečené za silné dominy, pôjde to z vás možno oveľa jednoduchšie.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 20:27