Aj pri vášnivom sexe nezabudnite na opatrnosť.dreamstime
StoryEditor

Sexuálne zranenia nie sú ničím výnimočným. S čím si dokážete poradiť sami a s čím je lepšie navštíviť lekára?

09.12.2022, 15:00
Vzťahy

Vedeli ste, že nie každý váš sex musí zákonite končiť podľa vašich predstáv? A nehovoríme len o toľko očakávanom orgazme. Sexuálne zranenia totiž nie sú ničím výnimočným a keď sa v postli príliš odviažete, môžu postretnúť aj vás.

Lekári na pohotovosti majú množstvo zaujímavých príbehov s čím všetkým ich museli vášniví pacienti vyhľadať.

Nepovolené sexuálne hračky

Ľudia sú tvory kreatívne. Najmä pokiaľ ide o uspokojenie ich túžob a potrieb neváhajú popustiť uzdy svojim najväčším fantáziám. A keď nemajú po ruke práve svojho partnera, alebo nejakú overenú sexuálnu hračku, siahnu skrátka po rôznych predmetoch, ktoré majú vo svojej domácnosti. No keďže tieto predmety nielenže nespĺňajú hygienické, ale ani bezpečnostné kritéria, často v pohlavných orgánoch ostávajú napríklad zaseknuté. A to už je prípad pre lekárov. Cuketa, banán, hrdlo fľaše či mobil. To všetko a ešte omnoho viac ľudia často využívajú k svojmu uspokojeniu.

Zlomenina penisu

Áno, v penise síce nie je žiadna kosť, ktorá by sa mohla zlomiť. V skutočnosti ide o natrhnutú membránu, ktorá penis obklopuje a bolesť teda nie je o moc menšia ako pri skutočnej zlomenine. K tomuto zraneniu dochádza pomerne často. A aj keď je vášnivá a iniciatívna partnerka snom každého muža, niekedy sú práve nesprávne a príliš neopatrné pohyby dôsledkom nepríjemnosti, ktoré svojím partnerom ženy spôsobia. V prípade, že sa niečo podobné stane aj vášmu partnerovi, je nevyhnutné navštíviť lekára.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 04:49