V sexe páry neváhajú experimentovať.dreamstime
StoryEditor

Sexuálne praktiky, ktoré hýbu svetom. Viete, čo znamená zobrazený ananás dole listami?

24.10.2023, 14:00
Vzťahy

Sex ani rôzne praktiky nie sú už zďaleka takým tabu, akým boli kedysi. Ľudia sú čím ďalej tým viac otvorení experimentovaniu a svoj sexuálny život sa snažia všemožne okoreniť. Erotické hračky nechýbajú takmer v žiadnej domácnosti. No páry chcú skúsiť ešte oveľa viac.

Sexuálny život si túžia spestriť nie len mladí ľudia, ale aj tí, ktorí sú v dlhoročných vzťahoch.

BDSM

Praktiky BDSM sú stále obľúbenejšie. Sex si užívajú dominantné typy s tými submisívnymi a vedia sa poriadne odviazať. Existujú internetové zoznamky, kde môžete nájsť podobne naladených mužov aj ženy. Vyhľadávajú ich dokonca ľudia, ktorí sú vo vzťahoch, no jeden z partnerov sa s týmito praktikami nestotožňuje, prípadne ich prívrženci nikdy nepriznajú, že majú radi o trošku tvrdší sex. Svoje chute si tak uspokoja mimo svojej spálne.

Do trojky

Po troje vo svojich predstavách túži nie len množstvo mužov, ale aj žien. Donedávna mnoho z nich o trojke len fantazírovalo vo svojich najodvážnejších predstavách, dnes je tomu úplne inak. Trojku vyhľadávajú nie len single ľudia, ale aj tí, ktorí sú v dlhoročných vzťahoch. Ničím výnimočným nie je ani prizvanie si tretej osoby do manželskej spálne.

Swingers párty

Navštíviť swingers párty chce určite veľmi otvoreného človeka, ktorý si chce užiť sex naplno, bez ostychu a hlavne bez zábran. Aj tu sú rôzne komunity, ktoré medzi seba pustia nových členov za prísnych pravidiel. No ak si myslíte, že je nemožné sa o takomto type zábavy dozvedieť, ste na omyle. Existujú symboly, vďaka ktorým hneď zistíte, kto je otvorený zažiť v sexe niečo nové. Zbystrite pozornosť ak uvidíte pred dverami vašich susedov napríklad rohožku, na ktorej bude ananás otočený listami nadol. Rovnako tak ľudia v tričku s rovnakou potlačou týmto vysielajú svoj záujem o swingers párty.  Dámy zase nosia náušnice v tvare ananásu, ktorý má ako inak, listy nadol.

ANKETA
Vyskúšali ste niektorú z uvedených sexuálnych praktík?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 16:41