Erotógénne zóny sú aj tam, kde by ste ich nečakali.
StoryEditor

20 bodov mužského vzrušenia, o ktorých by ste mali určite vedieť!

17.08.2023, 17:09
Vzťahy

Hovorme o vzrušení. Pravdepodobne už viete, že existuje veľa rôznych spôsobov, ako nastaviť správne vibrácie pred sexom. Ako sa dotýkate svojho partnera, to všetko hrá hlavnú úlohu vo vašom celkovom sexuálnom zážitku. Ale to, čo vzrušuje jedného človeka, nemusí robiť toho druhému. Dobrou správou je, že aj keď je každý iný, keď sa stretnete s chlapom, niektoré všeobecné spúšťače mužského vzrušenia vždy platia.

1. Predkožka

Predkožka je malá, ale bonusovej erotgénna  zóna. „Predkožka je plná nervových zakončení a stimulácia tenkej kože v tejto oblasti prináša veľmi príjemný zážitok,“ hovorí Mia Sabat, sexuálna terapeutka. Citlivosť je tiež na vonkajšom aj vnútornom povrchu predkožky. 

Skúste toto: Použite ruku na pohyb predkožky hore a dole nad hlavou samotného penisu. Počas orálu sexu sa naň môžete zamerať aj pomocou kombinácie ruky, jazyka a pier. Kvôli citlivosti na vonkajšej aj vnútornej strane predkožky môže byť valivý pohyb na predkožke počas sexu tiež celkom príjemný.

2. Spodné brucho

Ďalšou nervovo naplnenou oblasťou je spodná časť brucha. Koncentruje sa totiž čoraz viac bližšie k oblasti genitálií. Venujte pozornosť oblasti priamo pod pupkom, ale nad ich lonovou kosťou. Genitáliám sa v rámci zvyšovania napätia istý čas vyhýbajte.

Skúste toto: Dráždenie a stimulovanie tejto oblasti môže byť príjemné prostredníctvom bozkávania, jemného hryzenia. Dbajte aby ste mali teplé ruky.

3. Vnútorné paže

Tenká, mäkká koža vnútorných ramien robí túto oblasť mimoriadne citlivou. Zamyslite sa nad tým – ako často skutočne venujete pozornosť jeho vnútorným pažiam?

Vyskúšajte toto: Zatiaľ čo väčšinu týchto erotogénnych zón možno stimulovať bozkávaním alebo jazykom, ľahký, kontrolovaný pohyb prstov je obzvlášť skvelý pre vnútorné paže. Pohlaďte kožu z vnútra ich vnútorného ramena a jemne sa presuňte nadol k vnútornému lakťu. Ak sa vy a váš partner venujete BDSM zviažte ruky máte vyhraté.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 10:20