Erotógénne zóny sú aj tam, kde by ste ich nečakali.
StoryEditor

20 bodov mužského vzrušenia, o ktorých by ste mali určite vedieť!

17.08.2023, 17:09
Vzťahy

Hovorme o vzrušení. Pravdepodobne už viete, že existuje veľa rôznych spôsobov, ako nastaviť správne vibrácie pred sexom. Ako sa dotýkate svojho partnera, to všetko hrá hlavnú úlohu vo vašom celkovom sexuálnom zážitku. Ale to, čo vzrušuje jedného človeka, nemusí robiť toho druhému. Dobrou správou je, že aj keď je každý iný, keď sa stretnete s chlapom, niektoré všeobecné spúšťače mužského vzrušenia vždy platia.

4. Vnútorné zápästie

Stimulácia citlivej tenkej pokožky vnútorného zápästia môže byť pre vášho partnera tiež neuveriteľne príjemná. Pocit, že sa srdcová frekvencia vášho partnera zvyšuje, keď sa približujete k jeho pulzovému bodu, môže byť napínavé a mimoriadne posilňujúce.

Vyskúšajte toto: Vnútorné zápästie je skvelá erotogénna zóna, ktorú môžete stimulovať, keď ste obaja aj na verejnosti nenápadným spôsobom. Jednoduché hladkanie alebo bozkávanie vnútorného zápästia vášho partnera prebudí a doma to dokončíte.

5. Dlaň rúk a končekov prstov

Ruky sú v skutočnosti jedny z najcitlivejších oblastí tela. Táto oblasť je plná nervových zakončení.

Vyskúšajte toto: Vezmite partnerovu dlaň do ruky a končekmi prstov jemne obkreslite okraje a línie jeho dlane. Potom pobozkajte jeho dlane a končeky prstov, alebo si jemne vezmete jeden prst do úst. Krúžte jazykom okolo prsta a pohybujte perami po jeho dĺžke.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. apríl 2024 09:33