Prvé rande a mužské klamstvá. Pozrite sa, aké lži im pomáhajú zapôsobiť na vás.dreamstime
StoryEditor

Neuveríte, o čom muži najčastejšie klamú na prvom rande len preto, aby na vás zapôsobili

19.11.2022, 07:00
Vzťahy

Podobne ako ženy, tak aj muži túžia na prvom rande zapôsobiť čo najlepšie. Síce má väčšina z nich v úmysle byť čo najúprimnejší, existujú osoby, ktoré jednoducho podľahnú čaru klamstiev a povedia lož len kvôli tomu, aby sa vám zapáčili. Aj keď sú niektoré klamstvá nevinné, iné môžu zavážiť pri rozhodovaní sa o ďalšom stretnutí. Neuveríte, o čom muži klamú na prvom rande najčastejšie.

Muži zvyknú na prvom rande klamať najmä preto, že sa boja odmietnutia a túžia si získať vaše sympatie. Podľa odborníkov sú však aj malé lži úplne zbytočné a neprijateľné. Totiž, je veľmi málo pravdepodobné, že príde aj na druhé rande, ak bude muž klamať a prikrášľovať skutočnosť so zámerom viac sa zapáčiť. Síce lži mužom nepomôžu, klamú aj tak a neuveríte, o čom všetkom.

Finančná situácia

Priznajte sa, koľkokrát ste na prvom rande posudzovali muža podľa jeho zárobkov a schopnosti poskytovať zázemie? Pravdepodobne, veľakrát. Síce je to úplne normálne, no môže to v konečnom dôsledku skončiť zle. Totiž, keď z vás muž vycíti, že vyhľadávate dobre zabezpečeného partnera, môže sa uchýliť ku klamstvu. Narozpráva vám o drahých nákupoch, luxusných dovolenkách či zvýšení platu len preto, aby vás očaril. Bohužiaľ, neskôr možno zistíte, že pravda je niekde úplne inde. Nielenže nemá veľký, ale je bez práce a k tomu dokonca zadlžený.

Súčasné bydlisko

Muži zvyknú klamať aj o tom, ako a kde bývajú. Veď predsa, ak ešte žijú s rodinou alebo spolubývajúcimi, zrejme sa takouto informáciou nebudú chcieť veľmi chváliť, aby nepôsobili nesamostatne či neschopne. Keď majú pocit, že sa o seba či vás budú vedieť v budúcnosti postarať a poskytnúť vám zázemie, vymyslia si napríklad to, že u svojich rodičov bývajú preto, lebo sa v ich byte koná rekonštrukcia, aj keď vedia, že to tak nie je.

image

Muži často klamú o svojej finančnej situácii či súčasnom bydlisku.

dreamstime

Cvičiace návyky

Na prvom rande sa muži snažia zapôsobiť aj svojim vzhľadom. Ak majú vďaka génom vcelku slušnú postavu, neboja sa pred budúcou partnerkou zaklamať o svojich cvičebných návykoch, špeciálnych tréningoch či proteínových nábojoch. Bohužiaľ, často sú mužské reči o vyrysovanom tele, pevných svaloch a tehličkách na bruchu samé klamstvá.

Minulosť

Každá z vás si v minulosti prežila niečo, za čo sa dodnes hanbí a nehodlá o tom nikomu hovoriť. Práve z tohto dôvodu sa nemôžeme čudovať ani mužom, ktorý sa na prvom rande rozhodnú, že sa nebudú vykresľovať v zlom svetle, z minulosti si vyberú len to najlepšie a občas čo to prifarbia, aby sa vám zapáčili. Ak sa k ich príbehom vrátite o nejaký mesiac a začnete sa pýtať na podrobnosti, možno ich v klamstve nachytáte samy.  

Zamestnanie

Nielen šaty, ale aj zamestnanie robí človeka. To, v akom odvetví muž pracuje, dokáže ženám veľa napovedať o finančnej situácii, vzdelaní či cieľoch. Práve preto sa muži občas uchyľujú k nevinným klamstvám ohľadom ich zamestnania. Pochvália sa, že pracujú ako lekári, no popravde sú údržbármi v nemocnici. Takisto vás môžu presvedčiť o tom, že ich čaká povýšenie a s kolegami majú skvelé vzťahy, no po čase zistíte, že je to všetko inak.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 12:00