Ktorý z týchto najbežnejších typov milencov je ten váš?dreamstime
StoryEditor

7 najbežnejších typov milencov: Pozrite sa, ktorého z nich máte v posteli práve vy

29.10.2023, 19:00
Vzťahy

Viete, s kým sa milujete? Spoznať človeka, s ktorým spíte, môžete podľa správania, ktoré v posteli predvádza. Záleží mu aj na vašom vyvrcholení alebo sa skôr stará o svoje potreby? Zistite, ktorý z týchto siedmich najbežnejších typov milencov je ten váš a my vám prezradíme, ako pri ňom môžete dosiahnuť všetko to, po čom v sexe túžite.

Bádateľ

Síce sa vám zdá, že vaše telo pozná do posledného centimetra, on si stále nájde niečo, z čoho je fascinovaný. Miluje sledovať, ako vaša koža reaguje na chlad či teplo a baví ho skúšať všemožné erotické pomôcky, ktorými vás môže priviesť na vrchol. Pri sexe si užíva každý okamih, je empatický a zvedavý. Jednoducho, milenca bádateľa by si v živote mala okúsiť každá žena.

Hanblivec

Je uzavretý, hanblivý, emočne nedostupný a na milovanie potrebuje ideálne podmienka. O sexe veľa nehovorí a tvári sa, že zo svojich požiadaviek rozhodne nemieni poľaviť. Pravda je taká, že potrebuje čas na to, aby sa v sexe cítil bezpečne a pohodlne. Skúste preto prísť na to, čo u robí dobre, a keď sa uvoľní, názorne mu ukážte, ako sa dá rozkošs prežiť na milión spôsobov.

image

Dokáže v posteli experimentovať alebo sa drží svojich obľúbených polôh?

dreamstime

Slepec

Nedostatočne poučený milenec s neznalosťou anatómie, to je slepec. V momente, keď dosiahne orgazmus, stiahne sa a unavene si ľahne na posteľ s tým, že zažil ďalší skvelý sex. Bohužiaľ, neuvedomuje si, že ste boli príliš suché na to, aby ste sa uvoľnili alebo bol sex natoľko krátky, že by ste to ani nestihli. Keďže je nevyzretý a nemá dostatok sexuálnych skúseností, snažte sa mu ukázať, ako sa vám to páči a veďte ho.

Klasik

Len výnimočne dokáže urobiť niečo navyše či vyskúšať novú polohu. Väčšinou sa totiž drží toho, čo má overené a čo funguje. Aj keď mu chýba spontánnosť a hravosť, nemusí byť okamžite zlým milencom. Niektorým ženám môže jeho štýl vyhovovať a iným naopak nie. Ak vám stačia základné polohy a sex dlhý okolo 15 minút, budete s ním rozhodne spokojné.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 05:06