Využite pri sexe aj svoje prsia. Nielen partner, ale aj vy budete šalieť vzrušením.dreamstime
StoryEditor

Vaše prsia neslúžia len na okrasu, ale aj potešenie: Do milovania ich môžete zapojiť takto

15.11.2022, 19:00
Vzťahy

Prsia by vo vašom živote nemali mať len estetickú alebo materskú úlohu. Veď predsa, pre mužov sú symbolom ženskosti a vzrušenia, tak prečo ich nezapojiť aj do milovania? Nespravíte tým radosť len svojej polovičke, ale aj sebe. Aby ste si intímne spojenie užili tak, ako nikdy predtým, prinášame vám zopár rád, ako môžete vaše prsia využiť pri sexe.

Na poprsí sa nachádza nespočetné množstvo nervových zakončení, ktoré ak stimulujete, môžete si dopriať skutočné pocity plné rozkoše. Pri hre s prsiami počas sexuálneho zblíženia sa totiž do tela uvoľňuje oxitocín, ktorému sa hovorí aj hormón lásky. Ak prsia zapojíte do sexuálnych hier správne, s partnerom si obohatíte intímny život a posilníte vaše puto. Pozrite sa, ako všemožne môžete použiť vaše prsia pri sexe a zažiť tak dokonalé milovanie.

Masážou k rozkoši  

Sex by pre vás nemal byť len možnosťou na vyvrcholenie, mal by to byť moment, kedy sa môžete s partnerom viac spoznať, prísť na to, čo sa vám navzájom páči a užiť si intímnu chvíľu naplno. Aby ste pri sexe zažili omnoho viac vzrušenia, môžete vyskúšať masáž poprsia. Ako sme spomínali, na poprsí sa nachádza veľké množstvo nervových zakončení a ak ich stimulujete správne, prežijete rozkoš, o akej ste vždy snívali. Stačí trocha lubrikačného gélu a môžete začať. Ak ju váš partner robí po prvýkrát, nebojte sa mu vziať ruky a ukázať, ako vám to robí dobre.

image

Vyskúšajte masáž poprsia, vďaka ktorej zažijete silnejší orgazmus.

dreamstime

Penis a prsia sú pre seba ako stvorené

Veľmi vzrušujúcou a intímnou technikou, ktorú nemusia využívať ženy len s väčším poprsím, je masáž penisu. Jednoducho, nechajte partnera, aby penisom kĺzal po prsníkoch a bradavkách. Napokon ich pritlačte k sebe a dovoľte svojmu náprotivku, aby medzi ne vnikol svojím penisom. Dotyk jemnej pokožky penisu a vašich pŕs je príjemným zážitkom pre obe strana, spoločná rozkoš je zaručená. 

Orgazmus vďaka bradavkám

Pri prsiach by ste nemali zabúdať ani na bradavky. Možno ste to nevedeli, no existujú ženy, ktoré dokážu dosiahnuť plnohodnotný orgazmus len tým, že si dráždia bradavky. Ak sa rozhodnete, že to vyskúšate aj vy, pokojne si uchopte bradavky medzi prsty pred vyvrcholením. Najlepšie bude, ak to skúsi aj váš partner, a to nielen rukami, ale aj perami či zubami. Verte či nie, váš orgazmus bude omnoho silnejší.  

Zmyselný striptíz

Pre mužov sú prsia atraktívne už len na pohľad, a to by ste mali využiť aj v posteli. Môžete skúsiť striptíz, v ktorom mu ich budete odhaľovať veľmi pomaly. Takisto môžete využiť aj zrkadlo, kedy necháte partnera, aby vám pomohol s vyzliekaním, pričom sa obaja potešíte z tohto pohľadu v zrkadle.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 02:32