Oživte si intímny život vďaka týmto sexuálnym trendom.dreamstime
StoryEditor

Hranie rolí či nadradenosť a podradenosť: Toto sú najlákavejšie sexuálne trendy súčasnosti

12.11.2022, 07:00
Vzťahy

Túžite s partnerom po vzrušujúcom milostnom živote, no neviete, ako na to? Nejde ani tak o to, že musíte mať sex častejšie, skôr by ste sa mali odosobniť a vyskúšať niečo nové. Nebojte sa, nemusíte robiť v posteli krkolomné polohy, ale naopak, môžete si prečítať, aké sexuálne trendy sú v súčasnosti pre mnohých veľmi lákavé. Možno vás jeden z nich natoľko zaujme, že ho s parterom budete chcieť vyskúšať.

Na rovinu, ste so svojím milostným životom naozaj spokojné? Keďže sex zohráva vo vašich životoch dôležitú úlohu, mali by ste s ním byť spokojné, no nie vždy všetko vyjde podľa vašich predstáv. Ak ste napríklad so svojím partnerom už dlho a od začiatku chodenia ste v posteli nič nezmenili, pravdepodobne ste sa dostali do stereotypu a vaša spokojnosť sa pomaly znížila. Ak sa naozaj milujete a túžite si užiť sex naplno, chcete znovu pocítiť vášeň a chtíč, pripravili sme si pre vás päť sexuálnych trendov, ktoré by pre vás mohli byť lákavé. Ktorý z nich vyskúšate pri najbližšom milovaní?  

Sexuálny roleplaying

Podľa výskumov láka veľké množstvo párov takzvaný roleplaying, teda hranie rolí. Môže za to najmä fakt, že tento trend dokáže spestriť milostný život v rôznych podobách. Či už sa rozhodnete mať obyčajný sex v kostýme alebo sa do svojich nových rolí vžijete tak, že sa s partnerom tvárite ako úplní cudzinci. V roleplyingu ide predovšetkým o vašu fantáziu a ochotu podniknúť niečo nové, tak sa nebojte a zahrajte sa napríklad na sestričku a pacienta.

Dominancia a submisivita

Rovnako tak láka mnohé páry sexuálny trend dominancie a submisivity. Sú to typické prvky BDSM sexu, v ktorom sa jeden z partnerov stáva nadradený a druhý podradený. V takomto prípade si svojou polovičkou môžete robiť, čo chcete. Môžete sa jej dotýkať, kam chcete, zviazať jej ruky, zakryť oči alebo použiť všemožné sexuálne hračky. Je len na vás, ako ďaleko dokážete pri tomto sexuálnom trende zájsť.

image

Vyskúšajte s partnerom niečo nové.

dreamstime

Voyeurizmus

Vzrušuje vás predstava, že sa pri sexuálnom styku s partnerom pozeráte aj na iný pár v intímnej chvíli? Ak áno, skvelým by pre vás mohol byť sexuálny trend, ktorý nesie názov voyeurizmus a spočíva v sledovaní iných ľudí pri sexuálnom akte. Dosť často sa stáva, že muži potajme túžia po tom, že sa pozerajú na to, ako sa ich vlastná partnerka miluje s iným. Skúsite to so svojou polovičkou aj vy?

Sugar vzťah alebo sugaring

Sugar vzťahy predstavujú druh vzťahov, kedy jeden z partnerov poskytuje tomu druhému svoju spoločnosť, často vrátane sexu, výmenou za najrôznejšie darčeky alebo luxusné zážitky. V podstate, je to vzťah medzi staršou a mladšou osobou a okrem vekového rozdielu je sugar dating charakteristický tým, že medzi týmito dvoma ľuďmi je finančná nerovnováha, ktorá ich spája. Možno vám to príde zvláštne, no tento sexuálny trend sa medzi ľuďmi teší veľkej obľube

Solo polyamoria

Síce sa mnohé páry prikláňajú k monohamnému vzťahu, v posledných rokoch sa čoraz častejšie hovorí o polyamorii. Je to trend, v ktorom má jedinec niekoľko sexuálnych či intímnych partnerov, z ktorých ani jeden nie je primárnym partnerom. Solo polyamoristi všeobecne netúžia po spoločnom bývaní s partnerom, neplánujú svadbu, deti, jednoducho nechcú klasický vzťah.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 11:26