Nezabúdajte, že máte čas si partnera vychutnať.
StoryEditor

Už žiadne rýchlovky: V kurze je slow milovanie, ktoré sľubuje zimomriavky a intenzívne vyvrcholenie

11.11.2022, 17:00
Vzťahy

Každý deň sa ponáhľate do práce, na nákup, domov, kde vás čakajú ďalšie povinnosti a ani si nestihnete uvedomiť, že už je večer. Ak vyzerá váš deň rovnako, rozhodne by ste mali spomaliť, a to vo všetkých oblastiach života, vrátane sexu. Keďže s partnerom často nemáte veľa času, stavíte to na rýchlovku a milovanie si tak nestihnete užiť. Objavte spolu s nami slow sex, ktorý sľubuje zimomriavky a intenzívne vyvrcholenie.

Síce môže znieť rýchlovka tesne pred odchodom do práce vzrušujúco, ak ju praktizujete často, na intenzívne milovanie vaše telá zabudnú, a to môže byť veľký problém. Záleží vám na vašom vzťahu a túžite si naplno užiť každú intímnu chvíľu? Vyskúšajte slow sex, vďaka ktorému sa môžete naučiť vnímať partnerove dotyky, vôňu či slastné vzdychy, z ktorých pocítite zimomriavky na celom tele. Tento fenomén si pri súčasnom uponáhľanom svete jednoducho prosí o vašu pozornosť. Ak v sexe pribrzdíte, môžete sa tešiť na tieto výhody.

Dlhý očný kontakt

Vďaka slow milovaniu bude mať váš mozog oveľa viac času na spracovanie všetkých vnemov a jednoduchšie tak do tela odošle signály vzrušenia. Začať môžete napríklad s dlhým očným kontaktom, ktorý dokáže naozajstné zázraky. Pohľad na toho druhého totiž nie je len spôsobom komunikácie, ale umožňuje skutočne si uvedomiť prítomnosť svojho partnera, nazrieť do jeho vnútra a prežiť orgazmus spolu s ním. Len si to predstavte, aké je asi vidieť svojho partnera v tom najzraniteľnejšom okamihu? Od očného kontaktu sa pomaly môžete presunúť k dotykom. Nechajte svoje ruky kĺzať po jeho chrbtici, prstami mu prejdite po záhybe, kde sa jeho stehno stretáva so slabinami a potom ho navigujte aj do vašich obľúbených zón.

image

Vďaka pomalému milovaniu môžete spoznať, čo sa partnerovi páči.

dreamstime

Pokojnejší intímny život

Keďže pomalé milovanie otvára priestor na emócie, dokáže muža zbaviť strachu zo zlyhania a ženu všemožných komplexov. Zároveň umožňuje obom partnerom dávať a prijímať, čím sa znižuje tlak a frustrácia napríklad z predčasnej ejakulácie. Okrem toho môže mať vedomé milovanie terapeutické účinky. Uvoľňuje totiž napätie, migrénu a zvyšuje intimitu.

Žiaden stereotyp

Ak máte s partnerom sex len kvôli tomu, aby ste dosiahli okamžité uspokojenie, môže sa stať, že sa po nejakom čase dostanete do stereotypu. Práve z tohto dôvodu by ste mali vyskúšať slow sex, ktorý môžeme prirovnať k ochutnávaniu nových jedál. S partnerom totiž vďaka nemu môžete objaviť neprebádané miesta a otvoríte priestor na používanie erotických pomôcok. Tým sa vaše milovanie nedostane do rutiny, ale bude omnoho príťažlivejšie a príjemnejšie.

Nebojte sa pomalého milovanie

Bojíte sa, pretože neviete, ako začať? Pomalé milovanie je o tom, aby ste si vychutnali každú sekundu. Skúste preto zabrániť tomu, aby ste videli a počuli nejaké rušivé vnemy. Jeden z vás si napríklad môže zaviazať oči. Aby ste sa naladili, zapnite príjemnú hudbu či romantické osvetlenie a snažte sa nerozprávať. Jednoducho, intenzívne vnímajte každý dotyk, ston a vzdych.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 23:47