Jednou zo sexuálnych pomôcok je práve neošúpaný banán.dreamstime
StoryEditor

Sexuálne hračky máte priamo vo vašom byte. Nech sa páči, inšpirujte sa nápadmi žien, ktoré už čo to vyskúšali

03.11.2022, 09:40
Vzťahy

Kto by sem tam neuvítal nejakú pomôcku na spestrenie sexuálneho života? V sex shopoch nájdete hračky od výmyslu sveta. Nie je však nevyhnutné brázdiť hneď stránky erotických stránok, stačí sa porozhliadať po vašom byte a budete sa čudovať, čo všetko sa dá použiť k vášmu uspokojeniu.

Kreativite sa síce medze nekladú, no predsa len by ste v tomto prípade mali dbať minimálne na jedno pravidlo a tým je intímna hygiena. A ešte opatrnosť, nech sa napríklad vaše sexuálne potešenie neskončí na urgentnom príjme. To by síce bola istá forma rozptýlenia, no zrejme to nie je to, po čom túžite.

Potraviny ako sexuálne hračky

Niektorí ľudia naozaj experimentujú na všetkých frontoch. Sexuálny apetít je niekedy silnejší, než vy a keď nie je nič iné po ruke, musíte si vystačiť aj s tým, čo kuchyňa dá. Na základe skúseností žien sa dá jednoznačne povedať, že v tomto smere hrajú prím uhorka, cuketa, mrkva či pór, ale tiež nelúpaný banán. Nuž, proti gustu...Pokojne sa nechajte inšpirovať, no musíte rátať aj s istými rizikami. V tomto prípade je totiž takmer isté, že si koledujete o poriadne vaginálne problémy.

Sexuálne pomôcky z kuchyne

Od potravín sa presunieme k náčiniu. Stačí sa trošku porozhliadať a zvoliť si dĺžku, tvar a tiež hrúbku náčinia, ktoré by vám mohlo vyhovovať. Varešiek máte doma určite hneď niekoľko typov, stačí si len vybrať. Ďalšími možnosťami sú lyžice a tiež sklenené či plastové fľaše v rôznych hrúbkach. Lekári by vám vedeli hovoriť siahodlhé príbehy o tom, s čím všetkým sa už v rámci svojej praxe stretli.

Kúpeľňové inšpirácie

Niektoré sexu chtivé ženy priznali aj to, že na svoje uspokojenie siahli aj po pomôckach z kúpeľne. Nech sa páči, tu je pár originálnych nápadov. Vibrátor vám spoľahlivo dokáže nahradiť elektrická zubná kefka. Nenechajte sa zmiasť hrúbkou, v tomto prípade sú práve vibrácie tým, čo dokáže s vašim telom hotové zázraky. Kefa na vlasy? Presne tak, aj rukoväte hrebeňov a kief majú častokrát multifunkčný charakter. Na chuť sprchovej hlavici a prúdu vody už ste možno prišli aj samé, a ak náhodou nie, tak dnes si v sprche doprajte pár minút naviac. A nezabudnite si to užiť!

Výhody sexuálnych hračiek

Aj keď je to možno niekedy lákavé a chtíč veľký, mali by ste si radšej nechať zájsť chuť. Profesionálne sexuálne hračky sú vyrábané z nezávadných materiálov. Neprenášajú sa nimi žiadne baktérie ani vám nehrozí poranenie tých najcitlivejších partií na tele. Investícia v tomto smere sa skutočne oplatí. Sľubujú vám totiž intenzívny sexuálny zážitok, ku ktorému sa môžete dopracovať tak sama, ako aj v prítomnosti partnera.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 11:38