Podľa týchto znakov spoznáte neverníka.dreamstime
StoryEditor

Profil neverníka podľa odborníkov: Tomuto typu muža nikdy neskočte na lep

31.10.2022, 18:00
Vzťahy

Každá žena túži po vernom a oddanom mužovi. Bohužiaľ, nie všetky majú na takých mužov šťastie. Často sa totiž stáva, že sa dostanú do vzťahu, v ktorom ich sklame nevera. Aby ste už nikdy neskočili na lep neverníkovi, pripravili sme si pre vás indície, ako podľa odborníkov vyzerá muž so sklonmi k podvádzaniu.

Prečo podľa vás muži podvádzajú? Či už je to nespokojnosť vo vzťahu, nedostatočná voľnosť, nuda, strach zo záväzku alebo neschopnosť odolať pokušeniu. Tak či onak, žiadna žena netúži po partnerovi, kvôli ktorému bude vo vzťahu musieť čeliť nevere. Aby ste na lep takémuto neverníkovi nikdy neskočili, je dobré vedieť, ako ho môžete spoznať. Nezistíte to však len podľa toho, ako sa správa, ale aj podľa toho, ako vyzerá. Skúsení odborníci sa preto rozhodli zostaviť profil muža, ktorý je pre vzťah najhoršou voľbou, pretože má sklon k podvádzaniu. Pozrite sa, ako vyzerá pravý zahýbač.

Milovník mačiek alebo milovník žien

Láska k zvieratám u muža je skvelá vec, no pokiaľ sa jedná o mačky, nič dobré z toho nepozerá. Podľa výskumov sú totiž vyznávači mačiek omnoho častejšie neverní v porovnaní s milovníkmi psov. Veď sa samy pozrite na zaregistrované profily mužov na sociálnych sieťach. Vidíte to? Áno, môžete tam nájsť veľmi veľa užívateľov, ktorí majú vo svojom profile alebo rovno na profilovej fotografii mačky. Na tých si dajte rozhodne pozor, využijú totiž každú príležitosť na to, aby vás dostali do postele a je úplne jedno, či sú zadaní alebo nie.

Na fúzačov pozor

Aký typ muža sa vám páči? Je to skôr muž s oholenou tvárou a upravenými vlasmi alebo naopak uprednostňujete strnisko? Pokiaľ sa ešte nachádzate v stave rozhodovania sa, váš výber a preferencie môžeme uľahčiť. Ak hľadáte životného partnera, rozhodne by ste sa mali začať pozerať po mužoch s oholenou tvárou. Totiž, existuje veľká súvislosť medzi holením a vernosťou. Podľa odborníkov majú omnoho väčší sklon k podvádzaniu svojich partneriek fúzači ako ich hebkí kolegovia.

image

Muži s bradou sú náchylnejší k podvádzaniu.

dreamstime

Aký otec, taký syn

Neverníka môžete spoznať aj podľa jeho priateľov. Keďže nechce znevažovať svoj druh, správanie svojho okolia schvaľuje, podporuje a chváli. Omnoho horšie je však to, ak má medzi svojimi priateľmi niekoho, kto má s podvádzaním bohaté skúsenosti. Totiž, zvyšuje sa tým riziko jeho vlastného zlyhania až o 77 %. Rovnako je to tak aj vtedy, ak si muž berie zlý príklad od svojho otca, ktorý má sklon pozrieť sa pod každú sukňu.

Príliš vysoký či príliš nízky?

Možno sa vám páčia vysokí muži, no mali by ste vedieť, že do budúcna to rozhodne nie je najlepšia voľba. Podľa odborníkov je totiž u velikánov  veľká pravdepodobnosť, že podľahnú zakázanému pošmyknutiu. Môže za to aj fakt, že muži, ku ktorým príroda nebola čo do výšky až taká štedrá, nemajú toľko nápadníčok ako tí vysokí, a preto vo vzťahoch bývajú omnoho menej neverní.  

Ak má záľubu v počítačoch, okamžite utečte

Väčšina žien si myslí, že muži pracujúci v oblasti IT s okuliarmi na očiach a zápalom pre moderné technológie sú neškodní. Pravda je však úplne iná. Pri takýchto typoch mužov totiž platí, že tichá voda brehy myje. Podľa odborníkov by ste za najväčších neverníkov mali považovať práve počítačových expertov, ktorí sú náchylní k podvádzaniu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 05:55