Nevychádzajú vám vzťahy? Možno robíte jednu z týchto veci, ktoré odradia každého muža.dreamstime
StoryEditor

Nemáte šťastie na partnerov alebo robíte tieto chyby: Pozrite sa, čím odradíte každého muža

23.10.2022, 18:00
Vzťahy

Nevychádzajú vám vzťahy, pretože máte pocit, že narážate na rovnaký typ mužov, ktorí vás nakoniec opustia? Každý robí chyby, no je občas ťažké si ich priznať. Totiž, za vašimi nevydarenými vzťahmi sa môžu skrývať aj veci, ktorými svojho partnera odrádzate samy. Pozrite sa, na čo by ste si mali dať pozor, ak túžite po tom, aby súčasný partner zostal po vašom boku.

Sú veci, ktoré sa nepáčia ženám na mužoch, no rovnako tak existujú aj veci, ktoré sa nepáčia mužom na ženách. Bohužiaľ, mnohé z vás ani len netušia, že práve kvôli nim vám vzťahy nevychádzajú. Nejde totiž len o narážanie na rovnaký typ muža, s ktorým láska nikdy neskončí happyendom, ale aj o chyby, ktoré vo vzťahu robíte vy samy. Pozrite sa, čím odradíte každého muža.

Hraná hlúposť

Samozrejme, existujú muži, pre ktorých je žena len ozdobou, no omnoho častejšie môžete naraziť na mužov, ktorí túžia po inteligentnej žene, s ktorou chcú tráviť čas aj príjemnou konverzáciou. Práve z tohto dôvodu ich môže odradiť akákoľvek forma hlúpych prejavov, ktoré zvyknú používať ženy ako nástroj pozornosti. Či už ide o dožadovanie sa úplne banálnych informácii alebo predstieranie neschopnosti pri bežných činnostiach.

Prílišné preháňanie

Či ste spolu absolvovali ešte len prvé rande, alebo sa nachádzate už na začiatku vzťahu, vždy myslite na to, že by ste nemali nič preháňať. Muža, ktorý hľadá rovnocennú partnerku na celý život, totiž dokáže odradiť, ak ste prehnane milé a ospravedlňujete sa za veci, ktoré ste neurobili. V takomto prípade bude mať váš partner dojem, že si samy seba nevážite a pripomínate skôr slúžky než oddané partnerky.

Dlhé textové správy

Ak stojíte o muža, s ktorým práve randíte, ak sa nejedná o nákupný zoznam, pokúste sa vyhnúť príliš dlhým textovým správam. Väčšina mužov preferuje rýchle a stručné odpovede a prípadné podrobnosti si radšej vypočujú doma zoči voči. Veď predsa priznajte, že aj vám by vadilo, ak by ste v obchode čakali medzi regálmi na názov požadovaného výrobku, no váš partner by vás zaplavoval len správami s úplne inými informáciami.

image

Muža odradia dlhé textové správy alebo škaredé vyjadrovanie.

dreamstime

Vysmievanie sa

Žiadna žena netúži po tom, aby sa jej muž vysmieval v akomkoľvek ohľade a rovnako tak ani žiadny muž nechce, aby sa mu partnerka vysmievala alebo ho ponižovala, napríklad kvôli problémom v posteli, neschopnosti, vzhľadu a podobne. Takýto výsmech sa totiž dokáže škaredo podpísať na jeho egu, vďaka čomu tak začne vyhľadávať náruč inej, ktorá si ho bude viac vážiť.

Narúšanie slobody

Muža vie vo vzťahu odradiť, ak má pocit, že nemôže nikam chodiť s priateľmi, tráviť svoj čas občas aj po svojom alebo je neustále kontrolovaný svojou partnerkou. Ak mužovi začne chýbať sloboda, opustí vás len preto, aby ju získal späť.

Vzhľad ako bábika

Každý muž túži po žene, ktoré je upravená alebo pekne oblečená. Väčšinu z nich však dokáže odradiť, ak na ich partnerke nie je nič prirodzené, ak jej tvár zostane aj na vankúši v posteli či na ich novej bielej košeli. Nejde však len o príliš veľa mejkapu, ale aj umelé mihalnice, príčesky a extrémne dlhé nechty.

Škaredé vyjadrovanie

Takmer žiadny muž netúži po žene, ktorá hovorí hrubo a používa viac vulgarizmov než obyčajných slov. Nejde však len o to, že sa takéto vyjadrovanie k ženám nehodí, ale aj o hanbu a strach, ktorý by musel zažiť, napríklad pri prvej návšteve u rodiny či priateľov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 12:56