Nielen orálny sex, existujú aj iné sexuálne predohry, ktoré musíte vyskúšať.dreamstime
StoryEditor

Toto sú najlepšie sexuálne predohry: Rozšírte si s partnerom obzory a tešte sa na nezabudnuteľný zážitok

26.10.2022, 18:00
Vzťahy

Sex má veľké čaro, no vedeli ste o tom, že so správnou predohrou môže mať ešte väčšie? Nielenže sa vďaka nej s partnerom hlbšie poznáte, ale rovnako budete mať možnosť zažiť intenzívnejší sexuálny akt. Pozor, predohra však nemusí znamenať len orálny sex či dotyky rukami na intímnych miestach. Rozšírte si s partnerom obzory a inšpirujte sa niektorou z týchto tipov na najlepšie sexuálne predohry.

Na rovinu, čo robíte, keď chcete mať s partnerom sex? Pravdepodobne sa nažhavíte pár minútovým orálnym sexom a idete rovno na vec. Či už je to z nedostatku času, chute alebo stereotypu, mali by ste vedieť, že robíte veľkú chybu. Predohra je totiž veľmi dôležitá a nejedná sa len o zopár bozkov či dotýkanie sa na intímnych miestach. Mala by sa začať ďaleko pred spálňou, v ideálnom prípade už od rána. Vzájomná pozornosť, humor, narážky či sexi esemesky môžu byť súčasťou predohry, aby sa vaše naladenie na večerný zážitok postupne stupňovalo. Aby ste vedeli, ako by ste sa mohli správať ešte pred sexom, pripravili sme si pre vás niekoľko tipov na zaujímavé sexuálne predohry.

Horúce odkazy či esemesky

Sexting patrí k horúcim formám predohry a nielen to, môžete sa tak omnoho viac tešiť na príchod domov. Jednoducho pošlite partnerovi esemesku, v ktorej presne popíšete, čo s ním urobíte, keď sa vrátite z práce. Začať však môžete už ráno, kedy mu napríklad do vrecka od nohavíc vložíte odkaz, na ktorom bude napísane, ako po ňom túžite alebo mu k desiate priložte erotickú fotku, aby vedel, čo ho večer čaká. Je dobré sa takýmto spôsobom naštartovať pred sexom, veď predsa, vzrušenie začína predovšetkým vo vašej hlave, vo fantázii.

Dráždite ho už na večeri

Išli ste s partnerom po dlhej dobe na večeru s tým vedomím, že po nej budete mať večer plný vášne? Ak túžite po skvelom intímnom spojení, partnera, ale aj seba, môžete nažhaviť už v samotnej reštaurácii. Skúste v sebe objaviť dračicu, zasypte ho pohľadmi a zvádzajte ho, ako to len ide. Šepkajte mu do ucha nemravnosti, povedzte mu potichu, na čo sa tešíte a na čo sa môže tešiť on. Takéto doberanie, keď v danej chvíli nemôžete mať sex, je naozaj vzrušujúce.

image

Spoznávajte svoje telá a zažite nezabudnuteľné intímne spojenie.

dreamstime

Pomalá, no intenzívna predohra

Mnohé páry zabúdajú na predohru alebo sa ju snažia odtrpieť len preto, aby sa čo najrýchlejšie dostali k hlavnému aktu. Je to však veľká chyba. Veľmi dobrým príkladom pre vás môže byť tantrické milovanie, kedy sa partneri snažia odďaľovať a predlžovať vzrušenie. Skúste to aj vy. Pomaly sa vyzliekajte, dotýkajte sa, objavujte svoje telá alebo sa masírujte na všemožných miestach. Verte či nie, zapáči sa vám to, a to nielen vďaka tomu, že si s partnerom posilníte vzťah, ale spoznáte vzájomné erotogénne zóny, o ktorých ste ani nevedeli.

Varením k milovaniu

Ako sme povedali, predohra by sa mala začať už dávno predtým, než sa dostanete do spálne. Čo tak vyskúšať spoločné varenie? Erotickú náladu totiž môžete naladiť už rovno pri ňom. Bozkávajte sa popri varení, hlaďte sa, pomôžte si navzájom a užívajte si voňavé a chutné potraviny okolo vás. Ak túžite pritvrdiť, môžete sa počas varenia začať postupne vyzliekať, no nemyslíme si, že to bude potrebné. Už samotná atmosféra spoločnej prípravy za kuchynskou linkou je vzrušujúca.

Spoločný kúpeľ

Ďalšou zo skvelým sexuálnych predohier je nepochybne spoločný kúpeľ alebo sprcha. Len si t predstavte, teplá voda, vôňa kozmetických prípravkov, nahé telá či pena. Ak k tomu pridáte ešte sviečky, príjemnú hudbu a víno, obaja budete šalieť. Aj keď vás to možno bude nútiť, nič neuponáhľajte a užite si sprchu tak ako nikdy predtým.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 14:15