Vďaka erotickej masáži nuru môžete zistiť, čo vás a vášho partnera naozaj vzrušuje.dreamstime
StoryEditor

Masáž nuru musíte vyskúšať: Navnadíte sa vďaka nej na sex, vzrušíte sa a zažijete nezabudnuteľné milovanie

30.10.2022, 18:00
Vzťahy

Erotická masáž, ktorá nesie názov nuru, pôsobí na zmysly a prebúdza vo vás neskutočné vzrušenie, pretože zapája celé telo. Síce ju ponúkajú rôzne masážne salóny, dopriať si ju s partnerom môžete aj v pohodlí domova. Ak túžite v posteli rozdúchať vášeň a zvýšiť intimitu, naučte sa ju praktizovať spolu s nami. Uvidíte, že neoľutujete.

Masáž nuru je erotická masáž pochádzajúca z Japonska. Samotné slovo nuru znamená klzký, a o tom aj celá masáž je. Len si to predstavte, s partnerom máte telá natreté gélom a navzájom sa dotýkate všetkými časťami, vrátane pŕs a pozadia. Keďže nejde o sex, ale o erotický prežitok, môžete sa vďaka nej so svojou polovičkou fyzicky aj psychicky uvoľniť a popritom sa vzájomne sexuálne uspokojiť. Tým, že pôsobí na zmysly a prebudí vo vás neskutočné vzrušenie, môže skončiť aj vyvrcholením. Ak si túžite s partnerom okoreniť sexuálny život, pozrite sa, v čom vlastne masáž nuru spočíva.

Zistíte, čo robí dobre vám a vášmu partnerovi

Podľa japonskej kultúry je masáž zameraná na spoznávanie svojho tela a vašich erotických prianí. Keďže spočíva v trení dvoch tiel, erotický prežitok povyšuje na vyššiu úroveň. Nesústreďujete sa totiž pri nej len na intímne parte, ale na každý centimeter vašej pokožky. Ak by ste sa rozhodli, že masáž nuru vyskúšate, môžete sa obrátiť na masážne salóny, ktoré ju ponúkajú. Mali by ste však vedieť, že ju môžete praktizovať aj v pohodlí domova. Stačí, ak si zaobstaráte nuru, a teda bezfarebný gél s klzkými vlastnosťami, ktorý hydratuje a vyživuje pokožku. Je vyrobený z morských rias nori, ktoré v sebe ukrývajú rôzne liečivé účinky. Okrem toho, že odbúravajú stres a zvyšujú tep, dokážu prekrviť aj tie najintímnejšie partie. Aby ste posunuli váš sexuálny život na vyšší level a zažili intenzívny orgazmus, prezradíme vám, ako môžete praktizovať masáž nuru aj doma.

image

Doprajte si masáž nuru aj z pohodlia domova.

dreamstime

Erotická masáž aj z domu

Výhodou domácej masáže nuru je fakt, že vzrušenie a erotický náboj môžete s partnerom dotiahnuť až do úplného konca. Nielenže sa vďaka nej navnadíte, vzrušíte, ale môžete si po nej dopriať nezabudnuteľné milovanie. Aby bola masáž pre oboch príjemná a účinná, mali by ste sa držať týchto pravidiel.

  • Predtým, než sa do masáže pustíte, mali by ste pripraviť okolité prostredie, ktoré podporí erotický nádych celého momentu. Vyberte si miestnosť, v ktorej bude masáž prebiehať. Zatiahnite závesy, zapáľte sviečky a vyberte sexi hudbu. Okrem upratanej postele nezabudnite ani na teplo v miestnosti. Veď predsa, chladná miestnosť nie je veľkou motiváciou k tomu sa vyzliecť.
  • Okrem okolitého prostredia sa snažte atmosféru dotvoriť aj samy sebou. Zaobstarajte si sexi spodnú bielizeň, v ktorej môžete partnera privítať. Ak sa rozhodnete, že sa bude masáž odohrávať večer, pošlite partnerovi ráno správu o tom, ako sa naňho tešíte a čo máte v pláne s ním urobiť. Môže sa tak počas dňa vzrušiť a tešiť sa na príchod domov.
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 06:56