Zabudnite na bod G a zažijete silnejší orgazmus vďaka vaším ďalším erotogénnym zónam.dreamstime
StoryEditor

Nielen bod G, ale aj A a K: Vďaka týmto erotogénnym zónam zažijete s partnerom intenzívnu rozkoš

18.10.2022, 18:00
Vzťahy

Okrem lásky či verného partnera túži každá žena aj po dokonalom orgazme. Vedeli ste však, že okrem tajomného bodu G existujú ďalšie podobne citlivé miesta? Síce sú ženské spúšťače rozkoše o niečo zložitejšie než tie mužské, s trochou cviku si aj príslušníčky nežného pohlavia môžu užiť plnohodnotný sex s intenzívnymi orgazmami. Spoznajte spolu s nami napríklad bod A alebo K.

Celý život sa učíte, vrátane oblasti sexu. Pomaly prichádzate na to, čo sa vám páči a čo naopak nie. Aby ste si užili plnohodnotný a kvalitný sex, je dobré vedieť, aké erotogénne zóny vaše telo ponúka. Síce je niekedy zložité nájsť tie správne miesta, no s trochou trpezlivosti, času a chuti môže každá z vás zažiť skvelý orgazmus. Totiž, čím viac budete trénovať a stimulovať svoje citlivé miesta, tým väčšiu máte možnosť pripraviť priestor pre intenzívnejšiu rozkoš. Aby ste vedeli, kde mapovať dráhu pôžitku vo vašom tele, mali by ste vedieť, že okrem záhadného bodu G existuje aj A alebo K. Spoznajte ich spolu s nami.

Bod G

Jednou z najznámejších erotogénnych zón je bod G, ktorý je niekedy nazývaný aj Gräfenbergov bod. Pravdepodobne sa nachádza jeden alebo dva centimetre na hornej vnútornej strane vagíny. V tejto oblasti sa stretávajú nervové zakončenia klitorisu s citlivým tkanivom močovej sústavy obklopenej žliazkami a kanálikmi, ktoré sa pri vzrušení naplnia tekutinou. Tým, že budete stimulovať tento bod, môžete si navodiť pocit vzrušenia, zažiť silný orgazmus alebo ejakuláciu.

Bod A

Táto erotogénna zóna sa nachádza hlboko v pošvovej klenbe na hornej strane vaginálnej dutiny, pri štrbine kde končí krčok maternice a močový mechúr. Ak ste s partnerom naklonení experimentom a objavovaniu, bod A je pre vás skvelou voľbou. Ide totiž o mocnú oblasť, ktorá je prepojená veľkým množstvom vnemových nervov. Keďže je toto miesto veľmi citlivé, jeho stimuláciou môžete zažiť naozaj silný orgazmus. Aby ste bod A našli, musíte sa dostať na hrot krčka maternice, a to s pomocou prstou alebo erotickej pomôcky.   

Bod K

Bod K je často nazývaný aj Kundalini, ktorý v hinduizme zobrazuje božskú energiu skrytú na dolnom konci chrbtice. Túto erotogénnu zónu môžete nájsť v zadnej časti panvy obsahujúcej množstvo nervových zakončení, ktoré zasahujú aj do genitálií. Na stimuláciu tejto oblasti by ste však mali použiť jemnejšie pomôcky, ako napríklad suchú kefu či horúci kameň. Báť by sa jej nemal ani partner. Ten ju môže preskúmať s pomocou horúceho oleja, lubrikanta alebo penisu, ktorým bude jemne masírovať a prechádzať po tejto oblasti.

Bod U

Tento bod nájdete v časti močovej trubici medzi klitorisom a vaginálnym vchodom. Keďže spája množstvo nervových zakončení, u žien je táto erotogénna zóna nesmierne citlivá. Avšak, jej dráždenie nemusí byť až tak príjemné, no aj tak by ste jej mali venovať rovnakú pozornosť ako v prípade bodu A alebo G.  Najlepším spôsobom, ako stimulovať bod U, sú mierne vibrácie, napríklad prstom, jazykom alebo erotickou hračkou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 06:14