Zažite sex ako z filmu Päťdesiat odtieňov šedej. Stačí, ak si pri milovaní zaviažete oči.pinterest.com
StoryEditor

Zaviažte si pri sexe oči: Zažijete silnejší orgazmus a partner bude šalieť od vzrušenia

11.10.2022, 18:00
Vzťahy

Hľadáte s partnerom niečo na spestrenie vašej sexuálnej rutiny alebo túžite medzi sebou vytvoriť hlbšiu dôveru a intimitu? Vyskúšajte si pri sexe zaviazať oči, zhasnite svetlá, zapnite si príjemnú hudbu a nechajte vaše zmysly, aby pracovali namiesto očí. Nielenže zažijete silnejší orgazmus, ale potešíte aj vášho partnera. Pozrite sa, prečo by ste mali začať praktizovať slepý sex.

Sex so zaviazanými očami ste mohli vidieť najmä v erotickej dráme Päťdesiat odtieňov šedej. Síce sľubuje nezabudnuteľné zážitky a viacnásobné orgazmy, stále sa mu veľké množstvo párov vyhýba. Možno tomu nebude veriť, no ak ho raz vyskúšate, milostná hrátky si už nebudete vedieť predstaviť bez opasku alebo masky na oči. Len si to predstavte, počujete, nevidíte, ale omnoho viac cítite. Prečo by ste z milovania mali odstrániť zrakové vnímanie?

Nebojte sa zaviazaných očí

Možno sa vám do slepého sexu nechce, pretože sa ničnevidenia bojíte, no neviete, o čo prichádzate. Keď máte oči zaviazané, ste vydané na milosť svojej milovanej osoby. Celé je to hra, jeden dáva, druhý prijíma. Vďaka tomu, že nebudete vidieť, nebudete myslieť na to, či vám vidno kilá navyše alebo iné nedostatky. Vďaka obyčajnej šatke či kravate sa môžete stať sebavedomými ženami, ktoré naplno dôverujú svojmu partnerovi. Okrem toho sa vám pri slepom sexe posilnia ostatné zmysly. Intenzívnejšie budete cítiť dotyky na svojej koži, vône budú živšie a orgazmy silnejšie. Najlepšie na ňom je, že vám k nemu stačí málo, ale vráti sa vám veľa.

Budete sa cítiť ako v raji

Na slepý sex nemusíte zájsť ani do obchodu s erotickými hračkami. Stačí, ak na zaviazanie očí použijete podprsenku, kravatu, šatku alebo zmotané bavlnené tričko. Rozhodli ste sa, že idete do toho? Nezabudnite si s partnerom vopred stanoviť bezpečnostné heslo určené pre prípad, že sa prestane cítiť komfortne. Po dohode sa môžete pustiť do milostných hier. Svojho partnera nechajte, nech vás začne masírovať či bozkávať po celom tele. Do tejto hry môžete v pokoji zaradiť aj éterické oleje či iný masážny prostriedok, s ktorým sa nebojte zaexperimentovať. Verte či nie, budete sa s partnerom cítiť ako v raji. Vaše zakryté oči a skrížené ruky nad hlavou síce budú pôsobiť, že ste v podriadenej úlohe, bez hanby požiadajte o to, po čom v danej chvíli túžite.

Na toto pozor

Samozrejme, aj pri slepom sexe si musíte dávať pozor na niekoľko vecí. Ak ho skúšate po prvýkrát, nesnažte sa ísť na vec príliš rýchlo a nikdy sa neinšpirujte filmovými scénami, počas ktorých sa všetko páči všetkým. Na sex so zaviazanými očami si jednoducho musíte obaja zvyknúť. V prvom rade, páska na oči, ktorá znemožňuje prístup svetla, môže v podriadenom partnerovi vyvolať úzkosť a strach, a preto nič nehroťte. Nezabúdajte na to, že aj keď ste v submisívnom postavení, stále musíte mať situáciu pod kontrolou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 08:57