Nehnevajte sa na nich zbytočne, toto si muži nikdy nevšimnú.dreamstime
StoryEditor

Veci, ktoré si na vás muž nikdy nevšimne: Neuveríte, čo všetko dokáže ujsť jeho pozornosti

17.10.2022, 18:00
Vzťahy

Kúpili ste si nové šaty, vyskúšali nový trend v líčení alebo ste prišli domov od kaderníčky a váš partner si vôbec nič nevšimol? Nemajte mu to za zlé, nie je to totiž tak, že by ste sa mu nepáčili. Jednoducho nie je taký všímavý k maličkostiam, ktoré vy považujete za veľmi dôležité. Aby ste vo vzťahu predišli zbytočným hádkam, prezradíme vám, ktorých 7 vecí si na vás muž nikdy nevšimne.

Skrášľovali ste sa, obliekali niekoľko hodín a pri odchode z domu ste od partnera čakali, že vám povie, ako vám to dnes svedčí? Ak ste sa nijakej reakcie nedočkali, je viac než jasné, že si takéto detaily jednoducho nevšimol. Neznamená to však, že mu na vás nezáleží. Muži sú proste takí. Pozrite sa na 7 vecí, ktoré úplne uchádzajú ich pozorovateľským schopnostiam.

Nová kabelka

Prvá vec, ktorú si muži rozhodne nevšimnú, je vaša nová kabelka. Len si to predstavte, v obchode strávite hodinu kupovaním tej najkrajšej kabelky a keď si ju na vaše rande zoberiete prvýkrát, čakáte, že vám ju partner pochváli. Bohužiaľ, nedočkáte sa. Pre mužov je kabelka len obyčajná nádoba plná zbytočností a je úplne jedno či je nová alebo stará. Jediná vec, ktorú si môžno všimnú, je jej iná farba, inak nemajú žiadny dôvod venovať je pozornosť.

Neoholené nohy

Každá žena sa o seba deň čo deň stará. Pri skrášľovaní sa však môže stať, že si kvôli nedostatku času zabudnete oholiť niekoľkodňové strnisko na nohách. Samozrejme, ak plánujete s partnerom intímnejšie zblíženie, je jasné, že to bude pri priamom dotyku cítiť. No, ak idete hrať tenis alebo na prechádzku do parku, pár vyrastených chĺpkov si jeho oko určite nevšimne.

Celulitída

Pomarančová koža trápi veľké množstvo žien. Ak k nim patríte aj vy, mali by ste si uvedomiť, že nie každý vidí vaše telo tak podrobne ako vy. Totiž, muži sú síce všímaví a rovnako kritickí, no pokým im o celulitíde nepoviete alebo ju priamo neukážete, nemajú dôvod nato, aby si ju dobrovoľne všimli. Skúste preto nebyť k sebe tak prísne.

image

Muži si nevšimnú nenamaľovanú tvár ani celulitídu na nohách.

dreamstime

Mejkap

To, že máte na perách novú farbu rúžu alebo silnejšie líčenie, si váš partner pravdepodobne všimne. Možno tomu nebudete veriť, no rozhodne si nevšimne to, že nie ste namaľovaná. Môžete ho kľudne obviňovať z klamstva, pretože vy si myslíte, že to určite musí vidieť. Mali by ste mu však veriť, keď hovorí, že si vašu tvár bez mejkapu vôbec nevšimol.

Nový účes

Ku kaderníčke chodíte každý mesiac a vždy po príchode domov očakávate nejakú reakciu. Tá však od partnera neprichádza. Ako je možné, že si nevšimol podstrihnuté vlasy? Verte či nie, vaše vlasy ho zaujmú len vtedy, ak by ste si na hlave urobili nejakú šialenú kreáciu, ktorá bude biť aj do očí.

Kruhy pod očami

Každá žena by si mala uvedomiť, že muži naše nedokonalosti neriešia tak veľmi ako my. Ak sa napríklad zobudíte s opuchnutými očami s nepeknými kruhmi, nemyslite na to, že si ich váš partner všimne pri prvom pohľade. Muži si vaše oči všímajú len vtedy, keď ich magneticky priťahujú alebo zvyknú venovať oveľa väčšiu pozornosť niečomu, čo sa nachádza o čosi nižšie.

Nové džínsy

Kúpili ste si nové džínsy, no partner vám ich nepochválil? Nejde o to, že by ste sa mu v nich nepáčili. Jednoducho, muži nedokážu rozoznať jeden pár svojich džínsov od tých druhých, nieto aby si všimli, že do vášho šatníka pribudol nový kúsok.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 12:33