Vďaka zrkadlu uvidíte to, čo ste doteraz nevideli a zažijete vzrušujúci sex.dreamstime
StoryEditor

Zrkadlo ako erotická pomôcka: Využite tento bytový doplnok aj v posteli a vychutnajte si dokonalé milovanie

29.10.2022, 18:00
Vzťahy

Erotické predmety či hračky si nemusíte len kupovať, zopár z nich totiž nájdete aj vo svojej domácnosti. Jedným z nich je aj zrkadlo, ktoré opticky zväčšuje priestor, dennodenne kontroluje váš vzhľad a premení obyčajné milovanie na divokú jazdu. Ak si túžite s partnerom ozvláštniť milostné hrátky, vychutnajte si ich spolu so zrkadlom.

Okrem toho, že sú zrkadlá skvelými pomocníkmi pri úprave vzhľadu, rovnako tak sú opradené mnohými legendami a tajomstvami. Niektorí hovoria, že z nich môžu vystúpiť rôzne bytosti alebo cez ne môžete komunikovať s dušami zomrelých či anjelmi. Tento doplnok do domácnosti však nie je príťažlivý len pre mágov a okultistov, ale aj milencov. Zrkadlo totiž dokáže ukázať to, čo bez neho neuvidíte. Či už sa to týka polôh odzadu alebo pozorovania svojich intímnych partii. Niektoré páriky sa pri sexe na seba radi pozerajú, a to najmä prostredníctvom zrkadla, ktoré robí sex ešte erotickejším než je. Ak si túžite s partnerom okoreniť milostné hrádky, začleňte zrkadlo do svojho sexuálneho života. Verte či nie, neoľutujete to.

Predohra v podobe zrkadla

Jedna z najlepších predohier sa odohráva pred šatníkom, na ktorého dverách sa nachádzajú veľké zrkadlá. Predtým, než sa s partnerom dostanete k milostnému aktu, začnite sa pred ním pomaly vyzliekať. Nielenže vás uvidí spredu, ale aj zozadu, a to len vďaka zrkadlu. Po prvotnom ostychu sa na zrkadlo otočte vy a sledujte, ako sa vás partner dotýka. Jednoducho, sústreďte sa na to to, čo sa deje s vašimi telami. Vždy však myslite na to, aby ste z odrazu v zrkadle mali čosi obaja. Ak sa po nejakom čase odvážite na ďalší krok, pri predohre nasmerujte zrkadlo aj na orálne milovanie. Konečne budete mať pohľad aj z iného uhlu.

Sex z iných pohľadov

Muži sa často čudujú, prečo sa niektorým ženám nepáči milovanie odzadu. Nie je to však tým, že by si to neužívali, jednoducho, chýba im očný kontakt. Ak patríte k takýmto ženám aj vy, dobrou voľbou pre vás môže byť prenosné zrkadlo, v ktorom uvidíte samých seba, ako si užívate. Skúste sa s ním pohrať. Striedajte s partnerom polohy, ktoré ste doteraz mohli vidieť len v jednom uhle. Oprite sa oň rukami a nechajte svoj náprotivok, aby do vás zozadu vstúpil. Potom sa môžete oprieť o zrkadlo chrbtom, zatiaľ čo váš partner bude pred vami kľačať. To mu poskytne vynikajúci pohľad na vašu zadnicu.

Polohy, ktorým neodoláte

Keď sa s partnerom naučíte, ako všemožne využiť zrkadlo, môžete vyskúšať aj ďalšie polohy, ktoré sú preň ako stvorené. Posaďte si ho čelom k zrkadlu, objímte ho nohami a ukážte mu, ako to viete s jeho údom rukami. Rovnako tak môžete použiť zrkadlo pri pozícii na koni, kedy neuvidí vaše pohyby len partner, ale aj vy. Máte zrkadlo aj v kúpeľni? Vynikajúce. Vidieť vlastné telá v zaparenom zrkadle môže byť naozaj vzrušujúca záležitosť, skúste sa presvedčiť samy.

Zrkadlo na strope

Podľa feng šuej by ste zrkadlo na strop nemali dávať. Môžete sa totiž pri prebudení v noci zľaknúť svojho tieňa, privolať negatívnu energiu a nadprirodzené bytosti. Z erotického hľadiska je však najlepším miestom na umiestnenie zrkadla práve strop. Vďaka nemu tak môžete vidieť naozaj všetko, každý dotyk, pohyb či polohu. Ak veríte na tradičné čínske učenie, no zároveň si chcete s partnerom užiť sex naplno, po milostnom akte zrkadlo zložte alebo zakryte.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 18:31