Ranný sex si môžete užiť a bez nepríjemneho dychu.dreamstime
StoryEditor

Ranný a sex a nevyčistené zuby: Takto si užijete milovanie po zobudení bez nepríjemneho dychu

03.10.2022, 18:00
Vzťahy

Ranný sex nemá každý v láske. Môže za to aj fakt, že mnohým po zobudení bráni v milovaní najmä nepríjemný zápach z úst. Sex hneď ráno však má svoje kúzlo, naladí vás na celý deň a uvoľní pred príchodom do práce. Prezradíme vám, ako vyriešiť problém ranných nevyčistených zubov a užiť si tak milovanie naplno.

Vedeli ste o tom, že ranný sex má podobné účinky ako beh? Nielenže ani nemusíte vychádzať z postele, ale nabudí vás energiou a naladí do celého dňa omnoho rýchlejšie než veľká šálka kávy. Rozkoš a sex celkovo znižuje napätie, a preto môže byť skvelou rutinou aj v pondelok ráno, kedy sa po príjemnom víkende nedokážete nabudiť na pracovný mód. Okrem toho vám pravidelné ranné milovanie posilní imunitu, zlepší vzhľad pokožky a orgazmus dosiahnete oveľa rýchlejšie. Ak vám však v sexe po zobudení bráni zápach z úst, pripravili sme si pre vás niekoľko rád, vďaka ktorým už nebudú nevyčistené zuby prekážkou.  

Napite sa a užite si sex naplno

Akonáhle sa vo vás po prebudení prebudí aj plamienok vážne, nie je najvhodnejšou voľbou odísť z postele a začať si čistiť zuby. Takým štýlom totiž zahasíte celý plameň a je po sexe. Keď sa ráno zobudíte s veľkou chuťou, stačí sa len rýchlo napiť, aby ste mali o čosi lepší pocit. Večer si jednoducho k posteli pripravte pohár s vodou, najlepšie sladenou, ktorý prebije nepríjemný zápach.

Využite partnerovu rannú erekciu

Aby ste nemuseli počas celého styku myslieť na to, či váš partner cíti zápach z úst, môžete vyskúšať orálny sex. Pri ňom sa nevyčistených zubov rozhodne nemusíte báť. Navyše, mnoho mužov už hneď ráno vstáva s erekciou, a pokiaľ sa na neho vrhnete ústami, bude hotový raz dva.

Vzájomné uspokojovanie

Orálny sex je skvelou taktikou, ako najrýchlejšie po zbudení zabodovať. Aby ste si však rannú vášeň užili spoločne a nemáte čas na to, vystriedať sa jeden na druhom, potom máte ešte jednu možnosť. Pri polohe „69“ môžete orálne uspokojiť jeden druhého v rovnakom čase a rozhodne sa pri nej nemusíte strachovať o nepríjemný ranný dych.

Poloha, v ktorej sa budíte

Skvelou polohou pri nevyčistených zuboch môžu byť aj lyžičky. Mnoho párov dokonca v tejto polohe spí a dotýka sa tak jeden druhého. Ak sa tak ráno budíte aj vy, využite to a na ranný dych ani nepomyslíte. 

Spojte užitočné s príjemným

Ranný sex nemusíte vykonávať iba v posteli. Ak vám nepríjemný dych naozaj vadí, môžete zájsť do kúpeľne a milovanie si užiť aj pri rannej hygiene. Patríte k ľuďom, ktorí sa ráno sprchujú? Aj to môžete využiť vo váš prospech. Zatiahnite do sprchy aj partnera a zabijete tak dve muchy jednou ranou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 00:59