Toto sú najstabilnejšie páry šoubiznisu. Aké sú ich tajomstvá šťastného manželstva?instagram/blakelively
StoryEditor

Vďaka týmto celebritným párom možno začnete znovu veriť na lásku: Toto sú ich tajomstvá šťastného manželstva

20.10.2022, 11:00
Vzťahy

Každá žena túži po vzťahu, ktorý vydrží večne, no máloktorá naň aj verí. Bohužiaľ, o dlhotrvajúcich manželstvách nepočujete v médiách tak často, a možno preto ani neviete, že medzi nami stále existujú páriky, ktorým sa už niekoľko desaťročí darí dodržiavať sľub, že spolu ostanú v dobrom aj v zlom. Pozrite sa, aké tajomstvá šťastného manželstva skrývajú známe celebritné páry.

Kedysi si sľúbili, že spolu zostanú v dobrom i zlom, v šťastí i v nešťastí, v zdraví i v chudobe, a naozaj to dodržali. Tieto celebritné páry si prešli mnohými skúškami, ľahkými aj neľahkými časmi, no stále to spolu nevzdali. Aj napriek tomu, že sa celý život pohybujú v šoubiznise, sú manželmi aj niekoľko desaťročí. Keďže manželstvo nie je samo o sebe ľahkým, je poučné dozvedieť sa, ako ho zvládnuť a byť v živote naozaj šťastný aj s jedným partnerom. Pozrite sa, aké je tajomstvo šťastného manželstva týchto známych celebrít.   

Jessica Biel a Justin Timberlake

Spevák Justin Timberlake a herečka Jessica Biel sú spolu už 15 rokov a nepatria len k najkrajším, ale aj najstabilnejším párom šoubiznisu. Podľa Justina spolu vydržia ešte naozaj veľmi dlho, a to najmä vďaka tomu, že si za ženu vzal svoju najlepšiu priateľku. Jessica má na ich pohodový vzťah rovnaký názor. „Máme radi zábavu a páčia sa nám rovnaké veci. Máme podobné zmýšľanie aj čo sa týka práce. Obom nám záleží na našej kariére a musíte byť tak trochu aj sebecký. Keď však nájdete niekoho, kto zmýšľa rovnako ako vy, máte vyhraté,“ tvrdí herečka a modelka. Ich najväčším tajomstvom je však predovšetkým to, že vyznávajú podobné hodnoty, vernosť a úprimnosť.

Blake Lively a Ryan Reynolds

Tento celebritný pár má naozaj hektický profesionálny život, čo spôsobuje, že spolu trávia málo času. Avšak, jedným z ich tajomstiev šťastného manželstva spočíva v tom, že sa vždy snažia nájsť čas jeden pre druhého. „Nedovolíme, aby sa náš plán natáčania prekrýval. Bez manželky nechodím nikdy, chodíme spolu aj na premiéry a navzájom sa podporujeme. Jednoducho nikdy nie sme bez seba dlhšie ako jeden deň“ povedal Ryan. Niet sa čomu čudovať, že im to tak klape. Veď predsa, stačí sa pozrieť na pohľady, ktoré si vzájomne rozdávajú. Smiech od ucha k uchu a nepodmienečná láska či hrdosť v očiach.

Sarah Jessica Parker a Matthew Broderick

Sarah Jessica Parker a Metthew Broderick sú manželmi viac než 20 rokov. Úspech svojmu šťastnému vzťahu pripisujú najmä tomu, že si chránia svoje súkromie. „Nerozprávame o nás novinárom ani nikomu inému. Nikto by predsa nemal vynášať veci von zo súkromia,“ prezradila herečka. Na šťastné manželstvo má však aj ďalší trik. „Musíte byť jeden druhému oddaní a my sme. Obaja urobíme pre seba a svoju rodinu všetko Som šťastná, že práve on je otcom mojich detí,“ tvrdí Sarah.

Hugh Jackman a Deborra-Lee Furness

Príťažlivý lámač ženských sŕdc Hugh Jackman je už vyše 25 rokov zamilovaný do tej istej. Je ňou o 13 rokov staršia herečka a producentka Deborra-Lee Furness. Podľa Hugha je ich spoločné manželstvo dokonalé a vydržali byť tak dlho šťastní len kvôli tomu, že sa jednoducho našli. „Treba si nájsť toho pravého partnera. Keď s niekým randíte, vydávate zo seba to najlepšie. Ja svoju ženu milujem stále viac a viac, a to len preto, že je pre mňa tá pravá,“ tvrdí austrálsky herec.

Meryl Streep a Don Gummer

Herečka Meryl Streep stretla svojho milovaného manžela Dona Gummera krátko po tom, ako jej vtedajšia láska, herec John Cazale, zomrela v roku 1978 na rakovinu. Po šiestich mesiacoch stretávania sa a aj proti vôli svojej matky sa Meryl vydala za Gummera, s ktorým je už nádherných 44 rokov. Aký je ich recept na dlhotrvajúce a šťastné manželstvo? „Po Johnovej smrti viem, čo je v živote naozaj dôležité a čo nestojí za nič. To, čo nás s Donom robí dlhodobo šťastnými, je dobrá vôľa a ochota zdieľať alebo sa stiahnuť, keď je to potrebné,“ prezradila herečka.

Will Smith a Jada Pinkett-Smith

Jedným z najznámejších a najstabilnejších párov šoubiznisu je aj herec Will Smith a jeho manželka Jada Pinkett-Smith. Tajomstvo úspechu ich lásky je na jednej strane poburujúce, no na druhej obdivuhodné. Pre obidvoch znamená manželstvo skôr priateľský kontakt než väzenie. Dokonca žili istý čas aj oddelene, no nešlo o žiaden rozchod. Dohodli sa, že keď sa naučia byť šťastní samy so sebou, až vtedy môžu mať šťastný vzťah. Manželstvo vnímajú tak, že by mali byť 100 % spolu a zároveň 100 % slobodní. „Rozprávame sa o všetkom. Myslím si, že ľudia majú problémy pri diskutovaní v tom, že sa nad tým zamýšľajú len vo svetle sexu a svojho vlastného vzťahu,“ tvrdí Will.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 15:11