Victoria prezradila podrobnosti o sexuálnom živote s Davidom.dreamstime
StoryEditor

Neuveríte, čo zo svojej spálne prezradila Victoria Beckham: Pikantné detaily o Davidovom mužstve

05.10.2022, 18:00
Vzťahy

Victoria a David Beckham sú manželmi už takmer 25 rokov. Keďže dodnes stoja bok po boku, mnohí ich považujú za najikonickejší pár zo sveta šoubiznisu. Každý pozná ich ľúbostný príbeh či kariéru, ktorá ich priviedla k neopísateľnej sláve, no počuli ste už o niečom z ich spálne? Victoria prezradila niekoľko pikantností zo sexuálneho života.

Victoria a David sú dôkazom toho, že práva láska môže trvať večne. Síce si za tie roky manželstva prešli rôznymi vzostupmi a pádmi, dodnes stoja pri sebe. Aj keď by v roku 1999 povedal len málokto, že spolu vydržia tak dlhý čas, v súčasnosti sa môžu pýšiť štyrmi nádhernými deťmi a niekoľkými podnikmi, ktoré spoločne prevádzkujú. Čo stojí za ich šťastným manželstvom a nehynúcou láskou? Keďže podľa Victorie zostávajú v posteli rovnako vášniví ako v čase, keď boli mladými milencami, môžeme sa domnievať, že za úspešné manželstvo môže aj ich sexuálny život. Pozrite sa, čo zo svojej spálne prezradila bývalá speváčka Spice Girls.

Žiadny spánok bez sexu

Victoria sa nikdy nehanbila zdieľať s ostatnými podrobnosti o sexuálnom živote s Davidom. Nedávno dokonca priznala, že ich prvý spoločný dom bol vybavený spálňou so zrkadlovým stropom. Keďže bol veľký, nachádzalo sa v ňom niekoľko izieb, niet sa čomu čudovať, že by ste u nich našli aj miestnosti, ktoré sú nabité vášnivou energiou. „V našom dome máme miestnosť, ktorá vyzerá ako budoár, všade leopardia potlač a zrkadlový strop. Potom je tu naša spálňa, ktorá je panensky biela. Dominuje jej veľká posteľ zo starého duba so štyrmi baldachýnmi,“ povedala Victoria, ktorá si servítku pred ústa rozhodne nedáva. Takisto priznáva, že s Davidom im to dodnes iskrí aj v posteli a neuveríte, čo za tým stojí. „Každú noc dávam prednosť sexu pred spánkom,“ povedala bývalá speváčka a dodala: „Každú noc spím v posteli s Davidom a neexistuje, aby som povedala, že ideme spať.“ Na takejto rutine rozhodne nie je nič zlé, veď predsa, sex je zdravý, chudne sa vďaka nemu a cítite sa po ňom šťastnejšie.

Proporcie Davidovho mužstva

Aj keď spí Victoria najradšej nahá, okrem pravidelného sexu si manželia osviežia spálňové hry aj erotickým oblečením. Dokonca, bývalej speváčke ich kupuje sám David. Victoria sa však v podrobnostiach ich sexuálneho života nebojí ísť ďalej a čosi prezrádza aj o manželovom mužstve. Keďže môžete Davida často vidieť na obálkach časopisoch len v trenkách, rozhodne by mnohé ženy zaujímalo, čo sa skrýva pod nimi. Bývalá speváčka tvrdí, že na proporcie manželovho mužstva nemôže byť pyšnejšia. „Je obrovský. Naozaj masívne. Keby som takto vyzerala, tiež by som chodila po uliciach v nohavičkách. Som pyšná, že mám s Davidom stále naozaj dobrý sexuálny život,“ povedala Victoria. Síce zo svojho sexuálneho života prezradila naozaj veľa, stále si necháva najväčšie tajomstvá len pre seba.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 17:40