Čo si pre vás pripravili hviezdy v mesiaci máj?unsplash
StoryEditor

Na Leva čaká odmietnutie, Panna stretne starú lásku. Zistite, čo vás podľa astrológie čaká v máji plnom vášne

03.05.2022, 18:00
Vzťahy
Máj, lásky čas. Pamätáte si na svoj prvý bozk či zlomené srdce? Láska patrí k životu každého človeka. Niekto ju nájde hneď, iný si musí prejsť mnohými odmietnutiami či sklamaniami, aby našiel toho pravého. Zistite, čo vás čaká v láske podľa astrológie v tomto čarovnom mesiaci.

Rak

Rak je veľmi emotívnym stvorením, a preto sa môže stať, že vás v tomto mesiaci budú trápiť staré bôle a nebudete vedieť dostať z hlavy minulosť. Keďže si len málokoho púšťate k sebe, môže byť pre vás toto obdobie omnoho ťažšie než sa zdá. Ak naopak prestanete snívať o tom, čo mohlo byť inak, môžete pocítiť šťastie a voľnosť. Snažte sa zamerať na prítomnosť a skúste zažiť s partnerom nejaké dobrodružstvo. Nielenže budete viac nabití energiou, posilníte svoj vzťah a posuniete sa ďalej. Nezadaní sa môžu tešiť na krátkodobý, no vzrušujúci flirt s niekým, kto vás okamžite očarí. Užite si toto obdobie a snažte sa okolo seba šíriť radosť.

Lev

Na zadané Levice čaká v máji zmena. Aby ste sa k nej však mohli dostať, je dôležité, aby ste sa na chvíľku prestali venovať len pracovným či iným záležitostiam. Zastali ste totiž s partnerom na jednom mieste a pomaly sa navzájom vzďaľujete. Vzťah je predsa o progrese a pracovaní na sebe. Skúste nepoľaviť a snažiť sa ukázať tomu druhému, že vám na ňom stále záleží. Môžete ho prekvapiť spontánnym výletom či vášnivým sexom. Nezadaní si v tomto období prejdú sklamaním z odmietnutia. Nezúfajte, keďže ste silná osobnosť, veľmi rýchlo sa z tejto bolesti dokážete vyrovnať. Jednoducho hľadáte na nesprávnom mieste, a preto skúste niečo nové. Či už internetovú zoznamku alebo niekoho pozvite na rande.

Panna

Ľudia, ktorí sa narodili v znamení Panny, sa v máji nemusia ničoho báť. Zadaní nájdu vo vzťahu rovnováhu a veľkú oporu v partnerovi. Netreba však poľaviť, a preto sa mu snažte venovať omnoho viac času. Pozrite si spoločne film, nalejte si víno a úprimne sa spolu porozprávajte. Keďže váš vzťah ide správnou cestou, v tomto na vás čaká prekvapenie. Nezadaní by mali zabudnúť na krátkodobé flirty, ktoré nemajú žiadnu budúcnosť. Zamerajte sa na to, čo vás robí šťastným a nevenujte všetku energiu niekomu, kto o to nestojí. Jedno je však isté. Ak prestanete hľadať lásku, možno si vás nájde ona sama.

image

Znamenie Panna

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 01:26