Vaginálne kung-fu vám pomôže pri sexe, ale aj psychickom stave.unsplash
StoryEditor

Počuli ste už o vaginálnom kung-fu? Vďaka nemu sa môžete zbaviť stresu a zažiť väčšie uspokojenie pri sexe

22.04.2022, 12:00
Vzťahy
Ak cvičíte pravidelne, určite viete, aké je posilňovanie prínosné pre vaše telo. Existuje však jeden druh cvičenia, ktorý vo fitku neuvidíte. Vaginálne kung-fu vás zbaví stresu, úzkosti a zlepší sexuálny život. Pozrite sa, čo vďaka nemu dokáže lektorka Kim Anami.

Američanka Kim Anami je lektorkou telesného cvičenia, ktoré má veľké množstvo pozitívnych účinkov na ženské telo. Vaginálne vzpieranie, známe aj ako vaginálne kung-fu, je založené na praktikách, ktoré používali ženy už pred 5 000 rokmi na posilnenie panvového dna a zvýšenie sexuálnej rozkoše. Zatiaľ to znie úplne jednoducho a normálne, že? Tento druh posilňovania sa podobá na obľúbené kegelove cviky, no vykonáva sa odlišne. Kim vďaka nemu dokáže vagínou zodvihnúť kokosový orech a dokonca aj činku. Pozrie sa, čoho je vďaka nemu ešte schopná.

Zdvihne činku, ale aj luster

Kim začala praktizovať vaginálne kung-fu už pred dvadsiatimi rokmi a dnes je úspešnou lektorkou tohto umenia. Sama dokáže zdvihnúť svojou vagínou kokosový orech či dokonca činku. Funguje to tak, že si na daný predmet pripevní šnúrku, na ktorej konci sa nachádza kamenné vajíčko. To si následne vloží do pošvy, vďaka čomu môže pomocou vaginálnych svalov zdvihnúť čokoľvek. Kim tvrdí, že tento druh posilňovania nie je výborný len na zlepšenie sexu, ale aj na inkontinenciu či vrásky. ,,Cvičenie vytvára celkový vztlak v tele, pôsobí aj ako facelift. Mám klientky, ktoré prestali chodiť na botox po tom, čo začali vagínou zdvíhať predmety,“ prezradila lektorka vaginálneho kung-fu. Podľa nej vám poranenie nehrozí, mali by ste však na to ísť pomaly a postupne. Ak túžite zlepšiť svoj sexuálny život či psychický stav, jednoducho si priviažte kúsok šnúrky k nefritovému vajíčku, ktoré si vložíte do pošvy. Na začiatok úplne stačí, ak budete pomocou svalov panvového dna zdvíhať ľahšie predmety, ako napríklad šišku či malý kamienok. Vaginálne kung-fu nie je vynikajúce len na spomínané problémy, skrýva toho v sebe omnoho viac.

Zlepšuje orgazmus a bojuje so starnutím

Posilňovaním panvového dna si môžete zvýšiť sexuálne potešenie, vzrušenie, kvalitu orgazmu, vaša vagína sa stane totiž omnoho citlivejšou a silnejšou ako kedykoľvek predtým. Zdravé vaginálne svaly sú prospešné pre váš život aj v mnohých ďalších smeroch. Ak trpíte depresiami či úzkosťou, pravidelným cvičením sa týchto problémov môžete jednoducho zbaviť. Vaginálne kung-fu je výborné aj pri tehotenstve, pretože pomáha telu zvládať zmeny, ktoré pri ňom nastanú. Rozlúčiť sa pri nich môžete aj s inkontinenciou či starnutím. Zároveň sú skvelé na bolesti chrbta či príznakoch PMS. Nebojte sa posilňovania tohto druhu. Áno, zo začiatku vás môže vydesiť to, čo dokáže vaša vagína, no stojí to za to. Ak s ním začnete už teraz, zbavíte sa už existujúcich problémov a najmä si zlepšíte sexuálny život, ktorý môžete dostať na inú úroveň.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 05:20