Kto zo slávnych hercov po rozchode oľutoval svoje tetovanie?Instagram/rkeyoharaiii
StoryEditor

Jedným predpovedali svadbu, druhí spolu randili ešte pred najväčšou slávou: Toto sú zabudnuté celebritné páry rokov 90-tych

22.04.2022, 10:00
Vzťahy
Všetko má svoj začiatok a koniec, pri vzťahoch to platí stonásobne. Nezáväzný flirt prerastie do lásky, alebo v inom prípade, čo rýchlo vzplanulo, rýchlo aj zhasne. Takéto príbehy zažívali aj najslávnejšie osobnosti Hollywoodu. Dnes po dvojiciach z deväťdesiatych rokov ostali len fotky, no niektoré celebrít vás rozhodne prekvapia.

Iron Man a Carrie Bradshaw? Prečo Lenny Kravitz kedysi ľutoval, že pozná Johnnyho Deppa? Nuž áno, známosti v továrni na sny sú medzi sebou pretkané ako pavučina. Niektoré páry boli takmer 30 rokov dozadu pravidelnými tvárami bulvárnych denníkov, o iných vedeli len tí najbližší. Zistite, ktoré slávne mená si kedysi vyznávali lásku a ako je to s nimi dnes.

Sandra Bullock & Matthew McConaughey

Americkí herci mali románik predtým než ich mená znamenali záruku kvalitného filmového zážitku. Stretli sa pri natáčaní filmu Čas zabíjať v roku 1996 a okamžite pocítili lietajúce iskry. V tej dobe dokázali vzťah držať pod pokrievkou, kým sa po dvojročnom randení nerozišli. Dôvod nie je jasný, problém však mohol byť v načasovaní. Obaja boli ambiciózni umelci snažiaci sa preraziť vo svete plnom konkurencie.

V priebehu rokov si Matthew a Sandra vytvorili silné priateľstvo. Na spoločenských udalostiach sa dajú bez problémov do reči, odfotení boli dokonca aj mimo červeného koberca. Nejde ale o nič viac než kamarátstvo, ale zdá sa, že na celý život. 

Vanessa Paradis & Lenny Kravitz

Francúzska speváčka, modelka a herečka si rodnú krajinu získala už ako 14 ročná. V roku 1988 búrala hitparády piesňou Joe le Taxi a prakticky cez noc zažila medzinárodnú slávu. Nebolo teda prekvapením, že sa začala objavovať v spoločnosti slávnych vydavateľov a spevákov. Producentom a autorom niekoľkých textov jej tretieho albumu sa stal Lenny Kravitz, ktorý takisto kraľuje hudobnej scéne desiatky rokov.

Okrem vášne k hudbe ich spojili vzájomné sympatie a pár tvorili od roku 1992 do roku 1997. Paradis je spájaná hlavne s Johnnym Deppom, napriek tomu, že spolu nie sú vyše desať rokov. Iróniou osudu je, že ich zoznámil práve búrlivý hudobník. V jednom z rozhovorov prezradil: „Bol som do nej šialene zamilovaný, avšak prišla v zlom čase.“

Winona Ryder & Johnny Depp

Herec, ktorý sa vďaka rôznorodosti svojich rolí považuje za chameleóna má síce s Vanessou Paradis dve deti, no najväčšou láskou bola zrejme Winona. Spolu si zahrali v nezvyčajnom príbehu Nožnicovoruký Edward (1990), kde ich vzťah neskončil šťastne. Rovnako to bolo aj v skutočnom živote.

Pre vtedy devätnásťročnú Winonu bol prvou reálnou láskou, so všetkým čo k tomu patrí. Johnny ju požiadal o ruku, na rameno si dal vytetovať Winona Forever a radili sa k najkrajším párom šoubiznisu. O to väčší šok nastal pre ich fanúšikov, keď v roku 1993 oznámili rozchod. Johnny si neskôr tetovanie zmenil na Wino Forever, no pôvodný zámer ostal jasný. Mladá herečka bola zdrvená a v súčasných rozhovoroch sa o ňom vyjadruje nielen ako o prvej, ale aj o najväčšej láske, akú zažila. Vrúcne city takisto vyjadruje v rozhovoroch Johnny, preto možno tetovanie nie je jediná vec, ktorá dokáže byť večná.

Cindy Crawford & Richard Gere

Charizmatického Richarda a supermodelku spájala predovšetkým fyzická príťažlivosť. Spoznali sa na grilovačke spoločných priateľov a dvadsaťdvaročná hviezda predvádzacích mól učarovala Richardovi, ktorý v tom čase stál na prahu štyridsiatky. Vyzeralo to však vážne, po troch rokoch chodenia sa pár rozhodol zosobášiť. Manželstvo uzavreli v meste hriechu – Los Angeles. Herec si vzal jednodňové voľno počas natáčania a o rýchlosti rozhodnutia svedčí aj fakt, že pár si vymenil prstienky vyrobené z alobalu.

Hoci je to klišé, po štyroch rokoch ich dobehol vekový rozdiel. Rozvod bol nevyhnutný a samotná modelka tvrdí, že ich láska nebola založená na priateľstve. Vtedy nepochybovala o svojej dospelosti, no s odstupom rokov si uvedomuje, ako skoro urobila rozhodnutie stráviť s Richardom celý život. Roky prešli, ex-partneri na seba stratili kontakt a nestretávajú sa.

Sarah Jessica Parker & Robert Downey Jr.

Spoločné bývanie po dvoch mesiacoch stretávania sa? Predstaviteľka ikonickej postavy zo seriálu Sex v meste a jeden z najznámejších superhrdinov boli pohltení citmi na prelome 80. a 90. rokov. Mladí herci v rozhovoroch skloňovali svadbu, dokonca žartovali o tom, ako by vyzerala: „Mali by sme židovskú svadbu sprevádzanú tanečníkmi flamenca.“

Páru sa stal osudným siedmy rok, ktorý sa všeobecne považuje za zlomový. Veľkou porciou k rozchodu prispeli rozdiely v životnom štýle. Downey holdoval alkoholu a drogám, čo pred partnerkou istý čas tajil. Po toľkých rokoch sú ale zmeny správania očividné a herečka sa mu snažila pomôcť, no nakoniec nabrala odvahu a toxický vzťah skončila. Po rokoch sa opäť stretli a keďže obaja už mali iných životných partnerov, žiadne otvorenie starých rán sa nekonalo.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 15:49