Pri sexe sa vyhnite týmto slovám.dreamstime
StoryEditor

Pozor na ústa: Ak partner v posteli zlyhá, toto by ste pred ním nemali nikdy povedať

03.04.2022, 08:00
Vzťahy
Nie vždy musí sex vyjsť podľa vašich predstáv. Dokonca, aj keď ste s partnerom už dlhšie a predpokladá sa, že viete, čo mu vyhovuje a čo nie, stať sa to môže aj vám. Vo chvíľach zlyhania by ste si mali dať pozor na ústa, pretože tieto slová dokážu zabiť všetku vášeň a partnerovi nepridajú ani na sebavedomí.

Možno ste sa naučili, čo sa vášmu partnerovi v spálni páči, ale zamysleli ste sa niekedy, čo sa mu nepáči? V posteli by ste sa mali predovšetkým vyhnúť nevhodným rozhovorom, napríklad o ťažkom dni v práci, o deťoch alebo nesplnených domácich povinnostiach. Slová sú silná zbraň, a tak ako nimi môžete naštartovať vášeň, nevhodné reči pri sexe môžu všetko aj zabiť. Obzvlášť v situácii, kedy partnerovi nejde všetko tak, ako by malo. Ako sa v takej situácii zachovať, hovoriť alebo radšej mlčať?

Toto sa určite nepýtajte

Nepokazte si milovanie nesprávnym slovníkom. Je dôležité, aby ste si uvedomili, že nie vždy musí vyjsť všetko tak, ako má. Je bežné, ak sa občas vášmu partnerovi stane, že nebude schopný stopercentného výkonu. Ak sa vám to pri pohlavnom styku stane, nemali by ste ho v žiadnom prípade odsudzovať či hnevať sa naňho. Ženy si však zvyknú zlyhanie partnera brať osobne, a tak sa ho vo vášnivej chvíli dokážu opýtať: „Je to mnou?“ Takáto obyčajná otázka môže zabiť všetko, čo ste si do daného momentu spoločne vytvorili. Partner tak môže mať pocit, že zlyhal a nepochybne mu takéto slová uberú aj na sebavedomí.

Slová, ktoré bolia

V takýchto nepríjemných chvíľach netúži váš partner ani po otázke: „Nie som pre teba príťažlivá?“ Verte či nie, je to to posledné, čo by chcel počuť. Neschopnosť udržať penis stoporený nemá absolútne nič spoločné s tým, či ste atraktívna žena alebo nie. Práve naopak, ak sa mužovi veľmi páčite, aj to môže negatívne ovplyvniť jeho výkon v posteli, pretože znervóznie a zľakne sa. Vaše slová či nevhodné otázky mu určite vo vyriešení problému nepomôžu.

Dajte si pozor na to, čo vypustíte zo svojich úst, pretože to váš partner môže zobrať naozaj zle. Skúste mu v takejto situácii vyjadriť podporu. Iba tak môžete zachrániť to, s čím ste začali.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 04:10