Zažite dokonalé milovanie vďaka astrológii.dreamstime
StoryEditor

Milovanie plné rozkoše a vášne. Toto sú najlepšie sexuálne polohy podľa znamenia zverokruhu

30.03.2022, 08:00
Vzťahy
Astrológia môže byť nápomocná pri hľadaní vášho najkompatibilnejšieho partnera, ale takisto vám môže pomôcť objaviť aj maximálnu spokojnosť v spálni. Túžite po milovaní plnom rozkoše, romantiky a vášne? Toto sú najlepšie sexuálne polohy podľa znamenia zverokruhu.

Vaša astrologická osobnosť ovplyvňuje všetky oblasti života, vrátane sexuálneho. Niekto má radšej pomalé a romantické milovanie v klasickej misionárskej polohy, iný naopak rýchlosť a vášeň v kombinácia s rôznymi experimentálnymi polohami. Ak spoznáte najlepšiu sexuálnu pozíciu podľa vášho znamenia, môžete zažiť rozkoš z iného sveta.

Baran

Ľudia narodení v znamení Barana bývajú veľkými dobrodruhmi, ktorí milujú vzrušenie a adrenalín. Najviac ich uchváti milovanie napríklad niekde vonku alebo na netradičných miestach, najmä mimo spálne. Baran je pri sexe rád dominantný, túži mať všetko pod kontrolou a bez ohľadu na pozíciu má rád rýchlejšie tempo. Ak ho chcete potešiť, zvoľte polohu lotusu, ktorá vám poskytne intimitu tvárou v tvár.  

Býk

Znamenie Býk, takisto ako Baran, zbožnuje polohy, v ktorých je dominantné. Pri milovaní však uprednostňuje pomalé tempo, a preto je pre neho misionárska poloha najlepšou voľbou. Zbožňuje dotyky po celom tele a keďže pri sexe rád zapája všetky zmysly, v spálni ho potešia vonné oleje či sladké jedlo. Pre Býka je dôležité, aby mohol vždy presadiť svoju dominanciu.

Blíženci

Tí, ktorí sa narodili v znamení Blížencov, sa dokážu rýchlo začať nudiť. V posteli to potrebujú mať neustále pikantné a vášnivé. Najlepšími polohami pre toto znamenie by mohli byť tie, ktoré zahŕňajú akrobaciu a experimentovanie. Vyskúšajte sa milovať pri stene, na stole, podlahe či stoličke. Blíženci netúžia byť vždy dominantní, a preto sa uistite, že si pozície rovnomerne vymieňate.

image

Znamenie Blíženci

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 11:36