Zažite dokonalé milovanie vďaka astrológii.dreamstime
StoryEditor

Milovanie plné rozkoše a vášne. Toto sú najlepšie sexuálne polohy podľa znamenia zverokruhu

30.03.2022, 08:00
Vzťahy
Astrológia môže byť nápomocná pri hľadaní vášho najkompatibilnejšieho partnera, ale takisto vám môže pomôcť objaviť aj maximálnu spokojnosť v spálni. Túžite po milovaní plnom rozkoše, romantiky a vášne? Toto sú najlepšie sexuálne polohy podľa znamenia zverokruhu.

Kozorožec

Toto znamenie má najradšej jednoduchosť, ale nebráni sa ani odvážnejším polohám. Najlepšou voľbou je pre neho pozícia takzvanej žehličky, kedy partner leží bruchom tomu druhému na chrbte. Takisto ako znamenie Panny ani Kozorožec veľmi netúži po očnom kontakte. Potrebuje si užiť rozkoš s emocionálnym odstupom, a preto je pre neho táto poloha ideálna.

Vodnár

Vodnári hľadajú potešenie a milujú prekvapenia, takže by ste pri nich nemali zabúdať na striedanie všemožných polôh. Toto znamenie potrebuje v posteli šmrnc a rýchle tempo. Vyskúšajte polohu, kde sa partnerovi zavesíte okolo krku. V tejto pozícii si to rozhodne užijete obaja.

Ryby

Mystické Ryby túžia po duchovnej intimite a silnom spojení, čo znamená, že chcú byť čo najbližšie k svojmu partnerovi. Pre toto znamenie sú najlepšie polohy, v ktorých sa môžu vaše telá vzájomne dotýkať. Prepleťte si nohy, objímte sa, dodržujte očný kontakt a nezabudnite na vášnivé a romantické bozky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. máj 2024 21:25