Zažite dokonalé milovanie vďaka astrológii.dreamstime
StoryEditor

Milovanie plné rozkoše a vášne. Toto sú najlepšie sexuálne polohy podľa znamenia zverokruhu

30.03.2022, 08:00
Vzťahy
Astrológia môže byť nápomocná pri hľadaní vášho najkompatibilnejšieho partnera, ale takisto vám môže pomôcť objaviť aj maximálnu spokojnosť v spálni. Túžite po milovaní plnom rozkoše, romantiky a vášne? Toto sú najlepšie sexuálne polohy podľa znamenia zverokruhu.

Váhy

Znamenie Váhy potrebujú vytvárať rovnováhu nie len v živote, ale aj v spálni. Uprednostňujú stereotyp, ale maximálnu spokojnosť z oboch strán, a preto je pre nich poloha 69 ako stvorená. Toto znamenie však miluje aj dotyky alebo zaujímavé predohry, ako napríklad masáž či jemné erotické hry.  

Škorpión

Ľudia narodení v znamení Škorpióna sú posadnutí silou a intimitou. Nedokážu dôverovať len tak hocikomu, ale keď vás k sebe pustia, nebudete to ľutovať. Pre Škorpióna je na začiatok vynikajúca poloha 69. Takisto zbožňuje milovanie zozadu a neohrdne ani erotickým hračkám, ktoré uspokoja jeho túžby.

Strelec

Strelec miluje v posteli dobrodružstvo a flexibilitu. Poznáte polohu vývrtka? Ľahnite si na bok a partner sa k vám priblíži tak, ako keby ste ležali na chrbte. Jednu nohu nechajte pod ním, druhú pokrčte a pritiahnite ju k hrudníku. Túto polohu môžete vyskúšať všade, kam prídete. Strelec sa po nej bude cítiť ako v siedmom nebi.

image

Znamenie Strelec

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 11:46