pexels.com
StoryEditor

Máte okolo seba skutočných priateľov? Ak robia TIETO veci, je to jasné

22.07.2021, 13:00
Vzťahy
Čo robí z priateľa skutočného priateľa? Ak máte vedľa seba takéhoto človeka, máte vyhrané. Držte si ho po svojom boku navždy!

Čas s nimi vás napĺňa energiou

Keď zo stretnutia odchádzate spokojná a šťastná. Skutočné priateľstvo by vás nemalo psychicky vyčerpávať, práve naopak, malo by vás vždy nakopnúť a mali by ste sa cítiť v ich spoločnosti bezstarostne a šťastne. 

Dodržia sľuby

Sľuby sú dôležité. Skutoční priatelia dodržia vždy to, na čom ste sa dohodli. 

Je na nich spoľah za každých okolností

Keď viete, že keď sa čokoľvek stane, sú tu pre vás. Môžete sa na nich spoľahnúť takmer vo všetkom a viete, že keď im zavoláte, odsunú ostatné veci na druhú koľaj.

Môžete byť pri nich vždy otvorený a uvoľnený

Keď sa nemusíte na nič pretvarovať, jednoducho ste sama sebou. 

Tešia sa úprimne z vašich úspechov

Vaša výhra je aj ich výhra. Keď sa tešia viac z vašich úspechov a z vášho šťastia, ako zo svojho. Dokonca sa s vami aj radi pochvalia, obdivujú vás a úprimne vám doprajú, keď sa vám darí. 

Viete, že im môžete stopercentne dôverovať

Dodržia sľuby a vaše tajomstvá si nechajú pre seba. Rozumejú tomu, že veci, ktoré si poviete medzi sebou, nepatria iným ušiam. Či už sa jedná o súkromné veci, alebo úplne banálnosti. Oni ďalej vaše osobné veci hovoriť nebudú, pretože si vás vážia.

Všímajú si maličkosti 

Skutočný priateľ je niekto, kto si všíma aj tie najmenšie maličkosti bez toho, aby ste mu to museli hovoriť. Všimnúť si znamená, že vám venujú pozornosť a, že im na vás záleží.

Vždy sú tu pre vás

Keď ich potrebujete, prídu. Či už máte nejaké radostné správy, alebo starosti. Nájdu si na vás čas jednoducho vždy a všade.

Vždy vás podporia

Vždy, vždy budú na vašej strane. Je jedno, o čo sa jedná, vždy vás podporia a budú vo vás veriť. Povzbudia vás, keď vám bude najhoršie a keď to budete chcieť vzdať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 16:42