pexels.com
StoryEditor

Veríte na spriaznené duše? TOTO sú znamenia, že tú vašu ste už našli

10.07.2021, 12:00
Vzťahy
Toto sú znamenia, že ste našli svoju skutočnú spriaznenú dušu.

Láska je jednoducho nevyspytateľná. Objaví sa vtedy, keď ju najmenej čakáte a vtedy je najsilnejšia a najčarovnejšia. Ako ale spoznáte, že je to ten pravý partner pre vás? 

Jednoducho to viete.

Jednoducho to cítite, keď ste s ním. Vaše názory a pohľady na svet sa zhodujú, váš humor je takmer identický a vášeň medzi vami je neodpísateľná. Nehovoriac o iných veciach, ktoré vnímate rovnako a keď sa zamyslíte nad tým, že práve s týmto človekom máte zostarnúť, objavia sa vám motýle v bruchu a na tvári máte široký úsmev. 

Nie je to len váš partner, ale aj najlepší priateľ

Skvelo si rozumiete, dokážete z každej zlej situácie spoločnými silami a humorom vyviaznuť a máte si aj po xy rokoch čo povedať. Neustále nachádzate spoločnú reč a nikdy nie je ticho a nuda. Máte vyhraté!

Keď ste s ním, cítite kľud 

S vašim partnerom trávite toľko času, že sa s ním cítite jednoducho ako doma. Keď si pri slove “domov” spomeniete na neho. “Domov” znamená ON. 

Rešpektuje a podporuje vás

Jeden druhého vždy rešpektujete, podporujete a pomáhate si. Viete nájsť spoločný kompromis a nepotrebujete sa hádať, viete sa s kľudom porozprávať a nájsť riešenie na všetky situácie a problémy. Obdiv, rešpekt a úcta, motivuje vás vo všetkom, čo robíte, snaží sa, aby ste dosiahli vaše stanovené ciele a pomáha vám všetkými svojmi silami, aby vám to čo najviac zjednodušil. 

Má rovnakú víziu budúcnosti ako vy

Máte rovnaký pohľad na budúcnosť, rovnaké plány, viete sa zhodnúť nie len na maličkostiach, ale aj na veľkých zásadných krokoch. Nepotrebujete sa dohadovať, pretože sú vaše vízie takmer v každom smere rovnaké. 

Môžete byť sama sebou

Nemusíte sa na nič hrať, pretvarovať sa a nasilu byť nonstop za “peknú a chutnú”. Môžete byť úplne sama sebou a viete, že vás bude pre VÁS milovať. Zdieľate s ním svoje radosti, starosti, svoje čudné nálady, svoje najhlbšie tajomstvá a viete, že vás jednoducho bude milovať stále viac a viac.

Je to váš najväčší fanúšik

Vaša výhra je aj jeho výhra. Zdieľa s vami rovnaké nadšenie, aké máte vy za váš úspech. Ak vás vidí šťastnú, je šťastný aj on. 

Máte medzi sebou neskutočnú vášeň

Samozrejme, dôležitá je aj fyzická stránka vzťahu a s vami a vašou spriaznenou dušou to určite je. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 14:17