Unsplash
StoryEditor

Erotogénna zóna podľa vášho znamenia. Barani milujú bozkávanie krku, Váhy niečo úplne iné

18.01.2022, 16:00
Vzťahy
Erotogénna zóna je oblasť na povrchu tela, ktorej dráždenie spôsobuje sexuálne vzrušenie. Astrológia je schopná pomôcť tieto miesta objaviť, a tak sa môžete dozvedieť viac o svojich či partnerových túžbach. Pozrite sa, ktoré oblasti majú znamenia zverokruhu najcitlivejšie.

Váhy

Ľudia narodení v tomto znamení obľubujú romantické zvádzanie, ale poteší ich aj vášnivý tanec na pomalú hudbu. Predohrou môže byť práve pohyb bokov, ktorý v nich okamžite rozprúdi endorfíny. Boky, zadok a stehná sú pre Váhy najcitlivejším miestom. Nič nepokazíte masážou, bozkami či silnými a vášnivými dotykmi. Z citlivých a nežných Váh sa totiž občas stávajú v posteli aj vášniví milenci.

Škorpión

Jedno z najerotickejších znamení zverokruhu je Škorpión, ktorý uprednostňuje stimuláciu pohlavných orgánov pred všetkými ostatnými. To znamená, že tieto miesta má veľmi citlivé a môžu sa rozpáliť aj najjemnejším dotykom. Pri Škorpiónovi je dôležité neustále udržiavať túžbu. Neohrdne ani experimentovaním s erotickými pomôckami, dráždivý bozkom či šikovným dotykom prstov na rôznych oblastiach tela.

Strelec

Znamenie Strelec je známe svojou dobrodružnou, nezávislou a slobodnou povahou. Jeho najcitlivejšou oblasťou sú nohy, stehná, boky a dokonca aj lýtka. Niekedy ocení aj romantiku, čiže ho môžete potešiť sviečkami, chutným jedlom či príjemnou masážou chodidiel a hlavy, ktorá je pre Strelca vhodná ako predohra. Ženy, ktoré sa narodili v tomto znamení majú okrem bokov citlivý aj zadok. To znamená, že kúpou sexi nohavičiek si u Strelca nič nepokazíte, pretože sa vám v nich veľmi rád predvedie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 01:38