Unsplash
StoryEditor

Erotogénna zóna podľa vášho znamenia. Barani milujú bozkávanie krku, Váhy niečo úplne iné

18.01.2022, 16:00
Vzťahy
Erotogénna zóna je oblasť na povrchu tela, ktorej dráždenie spôsobuje sexuálne vzrušenie. Astrológia je schopná pomôcť tieto miesta objaviť, a tak sa môžete dozvedieť viac o svojich či partnerových túžbach. Pozrite sa, ktoré oblasti majú znamenia zverokruhu najcitlivejšie.

Rak

Pery a hrudník, to sú najcitlivejšie miesta u Raka. Motýle v bruchu im dokáže vyvolať jeden vášnivý bozk. Rak zbožňuje všetky druhy bozkávania, od letmých až po tie plné túžby a vzrušenia. Rád experimentuje, a preto zapojte trochu fantázie. Môžete vyskúšať hru so zakrytými očami, pri ktorej budete ochutnávať ovocie či sladké pokušenia. Zvýšenú citlivosť pociťuje aj v okolí prsníkov či bradaviek, ktoré môžete masírovať či jemne hrýzť.

Lev

Toto znamenie je trochu divoké a nebezpečné, ale ak k nemu pristupujete opatrne, budete ho mať tam, kde chcete. Lev je šelma, ktorého erotogénnou zónou býva vlastné ego. To znamená, že miluje komplimenty, obdivné pohľady či malé darčeky. Taktiež má citlivé pery a chrbát. Príjemná masáž a jemné dotyky vedia u Leva rozprúdiť endorfíny v celom tele. Správna predohra je uňho dôležitá, preto by ste si na nej mali dať záležať.

Panna

Toto znamenie je v láske či sexe veľmi racionálne. Panna sa vždy snaží dosiahnuť to, aby obe strany boli spokojné, a preto sa nebojí rozprávať o chúlostivých témach a túžbach. Nemusíte sa báť toho, že by ste u nej neobjavili erotogénne zóny, pretože vám ich sama rada ukáže. Avšak aj tie najjemnejšie dotyky ju môžu priviesť k šialenstvu, a to na miestach ako je chrbát, brucho či hrudník. Pannu môžete potešiť vzrušujúcimi bozkami, hryzením či škrabkaním od vrchu až po spodok vrchnej časti tela.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:54