Unsplash
StoryEditor

Erotogénna zóna podľa vášho znamenia. Barani milujú bozkávanie krku, Váhy niečo úplne iné

18.01.2022, 16:00
Vzťahy
Erotogénna zóna je oblasť na povrchu tela, ktorej dráždenie spôsobuje sexuálne vzrušenie. Astrológia je schopná pomôcť tieto miesta objaviť, a tak sa môžete dozvedieť viac o svojich či partnerových túžbach. Pozrite sa, ktoré oblasti majú znamenia zverokruhu najcitlivejšie.

Kozorožec

Aj keď sa vám niekedy zdá, že Kozorožec je chladné a neprístupné znamenie, prvý dojem zvykne klamať. Ľudia, ktorí sa narodili v tomto znamení v sebe totiž ukrývajú veľké množstvo vášne a je len na vás, či ju budete chcieť prebudiť. Hlavnou erotogénnou zónou u Kozorožca sú oblasti nôh, kolien, lýtok a stehien. Každý dotyk na týchto miestach ho dokáže rozpáliť a uspokojiť jeho najhlbšie túžby.

Vodnár

Toto znamenie má erotogénne zóny v oblasti lýtok a členkov, ktoré bývajú často zanedbávané, a pritom ich stimulácia môže prinášať neuveriteľné pocity. Vyskúšajte ich Vodnárovi poštekliť alebo mu nasaďte putá, čím v ňom okamžite rozprúdite túžbu a vzrušenie. Ideálna je aj masáž nôh, avšak pozor, namiesto silných dotykov použite jemné a nežné, pretože môžete zabiť všetku túžbu. Ak sa pri vás bude vedieť uvoľniť, časom vás môže obdariť aj väčšou spontánnosťou.

Ryby

Ľudia narodení v tomto znamení bývajú nežní a romantický. Chutná večera, príjemný hudba, sexi bielizeň či nádherná vôňa, to všetko sú erotogénne zóny, ktoré v Rybách dokážu rozpáliť oheň. Ak však chcieť spoznať citlivé miesta, tak tie majú v oblasti chodidiel. Ženy Ryby si dokonca rady obúvajú vysoké elegantné topánky, aby na svoje štíhle nohy lákali minimálne zrak svojich obdivovateľov. Neohrdnú ani masáži či rôznym druhom dotykov na týchto miestach.  



menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. máj 2024 06:21