Unsplash
StoryEditor

Erotogénna zóna podľa vášho znamenia. Barani milujú bozkávanie krku, Váhy niečo úplne iné

18.01.2022, 16:00
Vzťahy
Erotogénna zóna je oblasť na povrchu tela, ktorej dráždenie spôsobuje sexuálne vzrušenie. Astrológia je schopná pomôcť tieto miesta objaviť, a tak sa môžete dozvedieť viac o svojich či partnerových túžbach. Pozrite sa, ktoré oblasti majú znamenia zverokruhu najcitlivejšie.

Baran

Najcitlivejšou časťou tela Barana je jednoznačne hlava. Ak toto znamenie pohladíte na hlave, vzrušenie sa uňho rozprúdi do celého tela. Najlepšou predohrou je preňho príjemná masáž hlavy či jemné prechádzanie prstami po vlasoch. Taktiež sa dokáže vzrušiť hladkaním uší, krku a miluje bozky na tvári. Ak chcete potešiť toto znamenie, vyskúšajte striedať jemné dotyky so silnejšími. Takáto hra vyvoláva u Barana silné pocity motýľov v bruchu a takmer okamžitý zápal pre pokračovanie.

Býk

Toto znamenie miluje dotyky na krku a šiji. Je to jeho najcitlivejšie a najohrozenejšie miesto. Stačí čo i len jemné pohladenie a už môžete na Býkovej pokožke spozorovať zimomriavky. Okrem toho má rád aj teplo, takže ocení masáž hrejivým gélom či príjemné dotyky teplých rúk na jeho krku. Býka dokáže zhypnotizovať a vzrušiť aj vôňa. Jemným hryzkaním a náruživými bozkami vám dá vedieť, že je tá správna.

Blíženci

Ľudia narodení v tomto znamení majú veľmi citlivé ruky a nohy. Na týchto častiach tela môžete nájsť miesta, ktorým stačí jemné pohladenie rúk a behom chvíle sa dostaví vzrušenie. Blíženci reagujú podobne aj na stehná či spodnú časť chrbta. Keďže ich fantázia v spálni často nepozná hraníc, zvyčajne patria k tým, ktorí milujú vzhľad a dotyky na chodidlách. Ak chcete toto znamenie potešiť, vyskúšajte masáž rúk, hru s pierkom či putá.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 13:24