unsplash.com
StoryEditor

Posuňte váš sexuálny život na inú a hlbšiu úroveň. Prezradíme vám, ako vyskúšať tantrický sex

16.12.2021, 18:00
Vzťahy
Chceli by ste s partnerom zájsť hlbšie a zlepšiť váš sexuálny život? V posledných pár rokoch zaznamenal tantrický sex medzi ľuďmi veľký rozruch. Pozrite sa s nami nato, ako sa táto jedinečná forma intimity líši od bežného pohlavného styku.

Slovo tantra má duchovný pôvod, ktorý pochádza z budhistickej a hinduistickej filozofie. Jej základom je, že spája a zjednocuje mužské a ženské sily. Ide vlastne o prepojenie ohňa vašej sexuálnej energie, vášne a túžob s vaším srdcom a duchom. Keď sa tieto sily dostanú do rovnováhy a harmónie, iskry medzi partnermi začnú lietať a sex sa stane niečím hlboko posilňujúcim a omnoho krajším.

Možnosť dosiahnuť silnejší orgazmus

V sexe existuje celý rad cieľov a očakávaní, ktoré ale môžu nakoniec spadnúť do rutiny a zvyku. Pomocou tantry však môžete začať odznova a prebudiť svoju stratenú sexuálnu túžbu. Tantrický sex je jednou z foriem, ktorá dokáže zvyšovať intimitu a vytvárať spojenie mysle a tela, ktoré môže viesť k veľmi intenzívnejším orgazmom. Vykonávať ho môže každý, kto má záujem obnoviť, prebudiť sexuálny život a nájsť hĺbku v milovaní sa s partnerom. Okrem toho je tento typ sexuálneho spojenia aj súčasťou vášho osobného vývoja a rastu. Najzaujímavejšie na tantrickom sexe je to, že pomáha najmä ženám, ktoré sa počas sexu nevedia uvoľniť a užiť si ho, čím majú aj väčší problém s dosiahnutím orgazmu. Ak teda zistíte, že máte problém sústrediť sa na daný okamih, nepochybne by ste mali vyskúšať práve tantru.  

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 20:29