unsplash.com
StoryEditor

Posuňte váš sexuálny život na inú a hlbšiu úroveň. Prezradíme vám, ako vyskúšať tantrický sex

16.12.2021, 18:00
Vzťahy
Chceli by ste s partnerom zájsť hlbšie a zlepšiť váš sexuálny život? V posledných pár rokoch zaznamenal tantrický sex medzi ľuďmi veľký rozruch. Pozrite sa s nami nato, ako sa táto jedinečná forma intimity líši od bežného pohlavného styku.

Zlepšuje komunikáciu vo vzťahu

Tantrický sex má mnoho výhod. Dokážete sa pri ňom odblokovať a najmä zbaviť hanby. Na druhej strane môžete prebudiť stratenú sexuálnu energiu či dosiahnuť celotelový orgazmus. Okrem toho je dobrý na zlepšenie vzťahu a komunikácie s vašim partnerom. Dlhším milovaním dosiahnete spojenie s partnerom na inú úroveň a budete si viac vážiť prítomnosť toho druhého. Predovšetkým, ak ho budete praktizovať pravidelne, je schopný dopomôcť k zníženiu krvného tlaku či zlepšiť zdravie srdca. O tantrickom sexe koluje medzi ľuďmi veľa mýtov, ktoré vo vás môžu vyvolať pocit, že to nie je pre vás. Avšak, keď sa pozriete na výhody, ktoré zo sebou prináša, možno aj vy zmeníte názor a odbúrate všetky svoje zábrany.

 Rady a tipy pre začiatočníkov

Najdôležitejšou radou na začiatok je spomaliť tempo. Umožní vám byť viac vnímavejším a najmä prítomným. Taktiež treba začať s meditáciou tela, ktorá vám pomôže rozvinúť hlbšie spojenie so sebou samým a partnerom. Tým však nemyslíme hodinové a nudné meditácie. Stačí ak si ľahnete, uvoľníte sa a začnete vnímať svoje telo. Takýmto spôsobom totiž dokážete zvýšiť citlivosť v každom kúsku vášho tela. Ďalšou možnosťou, ako si vybudovať hlbšie spojenie s partnerom je pozeranie do očí. Aj keď to možno nie je každému prirodzené a príjemné, máte možnosť tým prehĺbiť vnútornú dôveru, lásku a budete sa cítiť pri partnerovi viac v bezpečí. Okrem toho sa treba naučiť vedome dýchať. Tým sa telo viac uvoľní a rozvinie sexuálny zážitok. Po osvojení si týchto bodov môžete prestúpiť napríklad na tantrické masáže či rôzne zaujímavé ešte vami neprebádané polohy. Tak čo, vyskúšate tantrický sex so svojím partnerom?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 16:58