Tento skvelý recept je od barmanky Mariky Debnárovej.
Čas prípravy:
10 minút
Potrebujeme Na 1 drink:
80 ml bio kokosovej vody
50 ml čerstvej ananásovej šťavy
3 plátky čerstvej uhorky
3 kúsky čerstvého zeleru
1 ČL kokosových hobliniek
10 mlčerstvej citrónovej šťavy
10 ml kokosového sirupu
Postup:
Uhorku, zeler a kokosové hoblinky jemne roztlačíme v šejkri madlerom, pridáme všetky ostatné ingrediencie a vyšejkujeme. Koktail precedíme do pohára s ľadom, ozdobíme kokosom a uhorkou. Tento koktail je ideálne pripraviť si v šejkri, pretože uhorka so zelerom tak pustia viac zo svojej typickej vône a chuti. Ak však nemáte šejker, môžete drink vymixovať aj v mixéri. Chuť bude hustejšia a malé kúsky budú pri pití výraznejšie cítiť.