Keď máte po štyridsiatke, neznamená to, že musíte byť zahalená v čiernej.
StoryEditor

Máte po štyridsiatke? Potom by vám v šatníku nemali chýbať tieto farby

05.10.2023, 14:00
Krása a móda

Máte po štyridsiatke a neviete, ktoré kúsky a v akých farebných kombináciách by vám vo vašom šatníku nemali chýbať? Čiernou síce nič nepokazíte, no iné farby vám budú lichotiť oveľa viac. Buďte odvážne a nezabúdajte ani na doplnky, ktoré vašim outfitom dodajú ten správny šmrnc.

S pribúdajúcimi rokmi už viete, že dôležitejšie než držať sa za každú cenu módnych trendov, je cítiť sa v oblečení dobre a nosiť najmä to, čo lichotí vašej postave.

Svetlé farby nesmú chýbať

Svetlými farbami nikdy nič nepokazíte. Rozhodne sa nebojte toho, že vás budú opticky rozširovať. Stačí pár trikov s opaskom, oversize oblečenie či správny strih a budete vyzerať tip top. Skôr než po bielej však určite siahajte po béžovej a krémovej. Dajú sa skvele kombinovať s inými kúskami a pôsobia veľmi mladistvo. Navyše si k oblečeniu v týchto odtieňoch môžete dopriať výraznejšie farebné doplnky.

Vymeňte čiernu za modrú

V prípade čiernej farby môžeme polemizovať o tom, či sa hodí úplne každému. Niektorým dámam skutočne pridá pár rokov navyše a okrem toho v nej vyzerajú smutne. Ak sa však tmavého oblečenia nechcete vzdať a vo vašom šatníku má svoje stále miesto, siahajte radšej po námorníckej a tmavej modrej. Je o čosi jemnejšia a nespôsobuje taký kontrast ako čierna farba. A čo sa modrej týka, rozhodne si zaobstarajte aj niečo v studenej baby blue farbe. Bledučko modré odtiene sa hodia tak brunetkám ako blondínkam a navyše rozjasnia vašu pleť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. máj 2024 14:24