Dominika s manželom Michalom.Instagram/Dominika Jurena
StoryEditor

Z Dominiky Jureny je dvojnásobná mama! Dcérke dali krásne meno

03.10.2023, 08:56
Celebrity

Dominika Jurena sa už teší z druhého bábätka. Pred pár hodinami priviedla na svet svoju dcéru, ktorej spolu s manželom vybrali krásne meno. Z malého Miška, ktorý dostal meno po svojom otcovi je tak už veľký brat.

Dominika na svojich sociálnych sieťach avizovala, že pôrod sa blíži a bude mať jesenné dieťatko. Druhý október tak bude iste patriť medzi jej najšťastnejšie dni v živote.

Malá princezná

Dominika neváhala a len pár hodín po pôrode sa s krásnou novinkou podelila aj so svojimi fanúšikmi. „Tesne pred polnocou si nás prekvapila a doplnila si našu rodinku. Z Miška je už veľký braček a z nás sú tí najšťastnejší rodičia! Naša krásna Izabelka, všetci ťa neskutočne milujeme a už sme sa ťa nevedeli dočkať.“ Z týchto slov je jasné, že princezná sa možno na svet vypýtala o niečo skôr, než bol plánovaný termín pôrodu. Dominika ešte počas dňa zverejňovala aktivity s malým synčekom Miškom. Zrejme nič nenasvedčovalo tomu, že už o pár hodín sa ich rodina rozrastie o nového člena.

image

Dominika s dcérou Izabelou.

Instagram/Dominika Jurena

Užíva si to

Je zjavné, že Dominika si materstvo užíva. Zrejme aj preto s plánovaním druhého dieťatka nečakali. Dominika správu o tom, že je opäť tehotná zverejnila len krátko pred dovŕšením prvého roka malého Miška. Rodine gratulujeme a prajeme veľa zdravia!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 13:40