To, že ste do rána žúrovali na vašej pleti vôbec nemusí byť vidieť.pexels
StoryEditor

Ako prežiť vianočný večierok bez ujmy na pleti? Držte sa týchto zásad a prehýrenú noc na vás nikto neuvidí

02.12.2022, 10:00
Krása a móda

Už sa vaša pleť ako tak spamätala po letných drinkoch a už na ňu opäť útočia nástrahy v podobe vianočných večierkov. A nielen to. Aj vianočné trhy síce navodia tú správnu predvianočnú atmosféru, no sladké varené víno či medovina v kombinácii s mastnými lokšami dajú poriadne zabrať nielen vašej postave, ale aj pleti.

Dobrú noc

Veríme, že by vám ani len napadlo ísť spať bez toho, aby ste sa odlíčili, ale keby predsa, tak vás vopred upozorňujeme, že to môže mať pre vašu pleť doslova fatálne následky. Túto párty vám následne bude pripomínať vaša pokožka ešte ďalšie dni. A to určite nechcete. Takže hneď po tom, ako sa po príchode domov napijete, si to namierte do kúpeľne a dôkladne odstráňte mejkap. Nezabudnite na kvalitné hydratačné, prípadne rozjasňujúce sérum a nočný krém. Až potom sa môžete uložiť a dospať prehýrenú noc.

Dobré ráno

Ráno začnite pohárom vody s citrónom. Ak máte čas, aplikujte si na pleť čistiacu masku a doprajte si kvalitné raňajky. Káva aj zelený čaj vás dostatočne naštartujú, mlieko zneutralizuje prekyslený žalúdok. Ak máte vývar, ten vás postaví na nohy. A blahodárne bude vplývať aj na vašu pleť. Tak teda užite si tohtoročné večierky vo veľkom a s krásnou pleťou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 08:51